S-a făcut etaj. 16 clase noi. Vezi fotografii din interior

E cea mai mare școală din jud. Buzău – în mediul rural. Are 16 săli. Fără 15 elevi n-are 400.

Public, atmosferă și condiții precum la școlile din mun. Buzău

De azi, școala din Vadu Pașii nu e doar cea mai mare, ci și printre cele mai moderne din județ.

După un efort de aproape un an, școala din Vadu Pașii și-a adăugat etaj. E drept și parterul a fost modernizat, toți copiii fiind întâmpinați azi în 16 săli noi, spațioase, luminoase și cu mobilier nou.

Cadrele didactice sunt în majoritate din orașul Buzău. Copiii din Vadu Pașii au de acum toate condițiile să învețe

„Uau”, e sunetul care s-a repetat de câteva sute de ori. S-au mirat copii și părinți deopotrivă când au pășit pe holuri, în clase și chiar la toalete.

După „uau” a urmat „ce frumos e”. Pe hol, primarul îi întâmpina mândru pe părinți și îi anunța că „asta nu-i tot. Peste câteva săptămâni doar, o să vedeți muncitorii începând să ridice o sală nouă și mare de sport, precum la LPS, dar și noua grădiniță cu program prelungit”.

Grație inaugurării de azi, la școala din Vadu Pașii a fost mai multă presă decât la Buzău, iar Firon a dat mai multe inteviuri decât Toma

Satisfacție s-a citit azi și pe chipul cadrelor didactice. Elevii și părinții n-au știut, dar profesorii de la Vadu Pașii, alături de angajații Primăriei, au tras din greu în zilele de dinainte ca azi totul să fie impecabil. „Sâmbătă și duminică am fost aici. Am muncit cot la cot cu muncitorii firmei de construcții. Dar, s-a meritat, nu ?”, i-a spus reporterului o angajată a primăriei.

Vezi mai jos un clip VIDEO cu ceremonia inaugurării și o galerie foto.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „S-a făcut etaj. 16 clase noi. Vezi fotografii din interior

 • Eu zic sa iti modifici propozitia ce contine “mai mult decat toma”.
  Te taie imediat sefu’ de la finantare. Abia astept domnule “ziarist” sa vad ce faci cand toma nu mai iese. O sa l “mananci” cum il mananci acum pe Bosco? Ce iti mai placea sa rozi osul aruncat de Bosco, dar probabil nu prea te baga in seama ca toma…

 • Pt. extraterestrul Dani Mocanu. 1. Domnule eu l-am criticat pe Boscodeala ca nimeni altul din presa buzoiană. Îl poți întreba și pe dânsul. 2. N-am probabil multe calități, dar p-asta de a fi fidel cu cei care sunt corecti, serioși si muncitori o am. Și, spre deosebire de alți colegi, m-am apucat de jurnalism pt. că am făcut de mic urticarie la nedreptate.

 • La Vadu Pasii ar trebui sa vii sa inspectezi mai multe lucruri:
  1. Canalizarea cu care se lauda primarul ca va fi gata la pastele cailor si la care nu s au inceput lucrarile pe nicio strada
  2. Calitatea apei de la robinet este oribila, apa miroase foarte urat, este dura si presiunea este foarte mica. Nu poti folosi apa asta nici macar la spalat, maxim sa uzi in gradina. Langa casa de apa functioneaza o stana la nici 50 de metri de ea si s a format efectiv o mlastina acolo, cu siguranta toate dejectiile s au scurs in panza freatica si acum toti locuitorii sufera din cauza asta, cum s au dat concesiunile astea?? Cineva mananca mielul de paste si porcul de Craciun de acolo. Trebuie facut ceva cu asta, e inadmisibil sa fie stana fix langa casa de apa, cine trebuie contactat in legatura cu problema asta domnule Tereaca? Protectia consumatorului? Protectia mediului? Este insalubru ce e la stana aceea, poate dai o tura pana acolo sa cercetezi, casa de apa este in vale la capatul strazii pe care se afla bila

 • Pentru „Dani mocanu”…
  Stimate domn, cinstit sa fiu, pana nu demult si eu aveam cam aceeasi parere proasta despre d-nul Auras Tereaca (parere formata gresit pe vremea cand dansul era moderator la un post local) si-l puneam in aceeasi galeata cu B…, S…, B…, si ceilalti laudatori mediatici platiti (ca sa nu le dau numele complete, ca stiu ca le cenzureaza).
  Insa de cand si-a creat propriul site Buzoienii, in care expune si problemele CETATEANULUI DE RAND (vulnerabil si neputincios in fata „autoritatilor” locale, ca sa nu spun a Mafiei locale), parerea mea despre dansul s-a schimbat radical… Si total! In BINE!!!
  Asa am ajuns sa-l citesc zi de zi si seara de seara, bucuros fiind ca face o presa unica in Buzau, o presa in care nevoile noastre, ale oamenilor de rand, ale POPORULUI, sunt puse pe tapet pentru a fi solutionate!
  Dau ca exemplu cazul cel mai recent, cel cu sesizarile oamenilor legate de acel cazan (zgomotos) mutat in Dorobanti. Jurnalistul Auras s-a dus la fata locului, s-a interesat si a facut publica problema pentru a se gasi solutii.
  Un alt exemplu e arhicunoscutul caz al elevului de la Hasdeu, cazut victima unei razbunari nedrepte si a abuzurilor directorilor de acolo. In timp ce pe ceilalti jurnalisti locali ii durea „fix in pix” de acest caz de nedreptate petrecut in sistemul de invatamant, jurnalistul Auras Tereaca a mediatizat in repetate randuri nedreptatea ! Si cate si mai cate alte cazuri…
  Si atunci, nu-mi mai ramane decat sa-i transmit oricarui antipatizant sau critic de-al sau: RUSINE SA-TI FIE! TE IEI DE UN JURNALIST CARE E DE PARTEA POPORULUI ! FARA CEI ASEMENI LUI, AI AJUNGE UN SCLAV CALCAT IN PICIOARE, POSTAC BLEG!

  P.S.: Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate REPORTERULUI Buzoienilor, si o cat mai multa dezvoltare in presa, ca sa vegheze in continuare la binele concitadinilor sai !

 • Domnule Tereaca, mi ai vazut mesajul de mai sus?

 • Multumesc frumos

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.