S-a făcut unul, mai urmează două. „Sper că va ține minimum 50 de ani!”

Azi, s-a inaugurat, după ce a suferit reparații capitale, podul de la Marghiloman.

Reparațiile au început în septembrie după ce la sfârșitul lui iunie o bucată din balustradă s-a prăbușit pe drumul de dedesubt.

„Cred că a fost lucrat bine și va ține 50-60-70 de ani. Vom continua cu cele două poduri de la Metalurgica. La cel rutier s-a început deja turnarea fundației. Vom lucra anul acesta și la podul de la Drăgaică, unde vom îmbunătăți iluminatul. Proiectoarele nu vor mai fi la nivelul ochilor șoferilor, ci sus pe stâlpi. Îl vom reabilita și pe acesta”, anunțat primarul.

După deschiderea podului de la Marghiloman se va reveni la circulația pe două sensuri pe strada Mică.

Cel mai mult se bucură de deschiderea podului, locatarii de pe strada Horticolei și din capătul str. Dorobanți – care nu vor mai face ocol la plecarea/venirea acasă.

Podul de la Metalurgica a fost reparat de o firmă din Rm. Sărat – Troia Premium Construct

Din toamnă podul de la Marghiloman va primi un aport de trafic de 20% după ce va fi ianugurat și noul pod de la Vadu Pașii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „S-a făcut unul, mai urmează două. „Sper că va ține minimum 50 de ani!”

  • Ati scos si interzisul de pe str Vulturului?Ocolesti un cartier sa ajungi la bl 32 din insula, unde oamenii au trecute la adresa Alexandru Marghiloman?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.