„S-a format o clasă de consumatori care trăiesc neplătind!”

E știrea zilei la nivel național despre județul Buzău (după cea de ieri cu profesorii dealeri de droguri).

Astăzi, toată presa națională a preluat informația că la Buzău există clienți ai restaurantelor care după ce comandă și consumă jumătate ori trei sferturi din porții pun în mâncare fire de păr, resturi de unghii și chiar muște.

Scopul ? Cel de a face reclamație și, în acest fel, de a nu mai plăti consumația!

Cornelia Galer, șefa OPC Buzău: „S-a format deja o clasă de consumatori care trăiesc neplătind. Asta am constatat-o noi pe parcursul ultimilor ani de cercetări a reclamaţiilor, adică de regulă sunt persoane tinere care au asupra lor pliculeţe cu fir de păr, unghie, muscă, vierme sau mai ştiu eu ce, se duc în restaurante sau pe terase, comandă, mănâncă jumătate sau trei sferturi, pune acolo din pliculeţ ce trebuie, face poză, face reclamaţie”

Anunțul șefei OPC Buzău ne aduce aminte de celebrul film Filantropica unde se practica o altă metodă de a nu plăti consumația de la restaurant:

*pentru ilustrarea acestui articol s-au folosit fotografii de la https://depositphotos.com/

Citește și:

loading...

4 comentarii la „„S-a format o clasă de consumatori care trăiesc neplătind!”

  • si uite asa expresia „a dat cu mucii-n fasole” capata noi semnificatii…
   ma gandesc ca parlitii care apeleaza la aceste metode pozeaza in mari justitiari , care lupta pentru salvarea societatii de tirania restaurantelor care se imbogatesc pe seama cetatenilor. Deh, cu burta plina, au oamenii idei…

   Răspunde
 • Am patit cu firul de par la o mare shaormerie din Buzau, l-am aratat si le-am urat sanatate, pe la ei nu am mai trecut!

  Răspunde
 • Or fi si oameni de genu respectiv dar sunt si multe probleme in restaurante asa ca hai sa nu le cautam scuze iar cei de la opc se comporta mai mult ca avocatul de serviciu al firmelor decat al oamenilor mai exact al consumatorului .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.