S-a furat! Chiar așa de rău s-a ajuns în Buzău ?

Dezamăgire printre angajații Trans-Bus care în aceste zile fac eforturi pentru a monta în tot orașul panouri cu noul orar la care autobuzele ajung în stații.

Aceștia au avut surpriza neplăcută de a constata în această dimineață faptul că un astfel de panou a fost tăiat „din rădăcină” după cum se poate observa din fotografia de mai jos.

S-a întâmplat cu cel din stația autobuzelor 1 și 10 de pe strada Horticolei, aproape de intersecția cu strada Dorobanți.

Explicațiile logice ar fi că s-a furat țeava pentru a fi valorificată la fier vechi, fie persoane rău intenționate sabotează această acțiune.

„Avem o veste proastă pentru cel care a tăiat țeava. Cineva ne-a pus la dispoziție înregistrările de pe camera video. Vom merge la poliție pentru a face plângere”, ne-a declarat un angajat al societății de transport public local.

Noul sistem de afișaj prin lipirea de autocolante pe panouri are avantajul că poate fi ușor modificat.

Programul va cunoaște îmbunătățiri – intervalul dintre două autobuze se va micșora – în condițiile în care Trans-Bus a mai achiziționat 15 autobuze normale (de 12 metri).

La Buzău vor mai ajunge la începutul anului viitor și 9 autobuze cu burduf, licitația fiind în desfășurare.

Citește și articolul: Ultima oră! Accident la Tisău! Șase persoane căzute de pe o punte !

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „S-a furat! Chiar așa de rău s-a ajuns în Buzău ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.