S-a inaugurat în această seară. Primăria așteaptă opinii pentru a extinde sistemul


E cea mai bine luminată trecere de pietoni din Buzău.

Pe stâlpii de o parte și de alta s-au montat câte două sisteme cu led.

S-a inaugurat în această seară în dreptul Penny din Broșteni, iar de săptămâna viitoare va deveni operațional și semaforul cu buton.

Investiția s-a făcut cu scopul de reduce accidentele din această zonă cu grad sporit de risc, în special noaptea, când șoferii reclamau că nu-i văd prea bine pe pietonii de pe zebră.

„Sistemul cu led dă o intensitate de două ori mai mare, cu un consum mai mic de jumătate. E prima trecere de pietoni luminată în acest fel din Buzău. Așteptăm păreri de la buzoieni, iar dacă vor fi pozitive vom proceda similar în dreptul celor mai circulate treceri de pietoni din Buzău”, a anuțat Silviu Nicoară, director Urbis Serv Buzău.

De notat și că trecerea de pietoni a fost mutată din dreptul stațiilor de autobuz.

În acest fel pietonii vor face câțiva pași în plus, dar scade riscul de accidente atunci când traversau prin dreptul autobuzului și ajungeau brusc în fața mașinilor.

A fost desființată și prima trecere de pietoni dintre Penny și Dorobanți, rămânând doar cea inaugurată în această seară.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată FOTO după intervenția de AZI! Urmează peste 230 în tot Buzăul! CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „S-a inaugurat în această seară. Primăria așteaptă opinii pentru a extinde sistemul

 • Dacă nu costă prea mult iluminatul pe leduri ,nu văd de ce nu s-ar instala și în alte locuri din oraș .Mai ales că sunt avantajoase .Luminează mai bine și reduc riscurile de accidente .

  Răspunde
 • Sa meargă proiectul mai departe ca opiniile vor veni sigur pozitive

  Răspunde
 • E un nonsens ce s-a facut acolo cu semafoarele… unde ai mai vazut semafor pentru masini DUPA INTERSECTIE prin care se blocheaza intersectia?
  Ma intreb cum a fost aprobata aberatia aia de Politie… dar avand in vedere ce vedem in ultima vreme la TV cu Politia care habar nu are legile tarii, e clar ca asteptari mari de la ei nu poti sa ai.
  Trebuia sa se limiteze doar la comasarea celor 2 treceri de pietoni din zona. Deasemenea ar trebui sa faca una la intrarea in Penny in continuarea trotuarului de pe Aleea Sporturilor.

  De iluminat, toate cele bune, ar trebui ca tot orasul sa fie iluminat precum e la Maresal Averescu cu Unirii.

  Răspunde
 • Daca tot au lucrat acolo era bine daca inlaturau si cablurile alea care atarna taiate pe deasupra trecerii.

  Ba poate se apuca cineva de la primarie sa faca o plimbare la pas prin oras sa observe ca nu e stalp fara cabluri taiate care atarna degeaba pe deasupra.

  Răspunde
 • Pentru siguranta tuturor, vrem TOATE trecerile de pietoni iluminate la fel !!

  Răspunde
 • Cablurile dezafectate sa fie date jos de pe stalpi, sunt inestetice! Sa verifice cineva acest aspect!

  Răspunde
 • Cablurile taiate sunt ale finului fostului primar, Toader (TYH) ala care dadea cu masina peste lucratorii care ii dadeau jos cablurile puse ilegal pe stalpi… dar nu in Buzau, ca aici avea tinut de sase de nasul primar. Si a fost facut scapat pentru tentativa de omor.

  Răspunde
 • E spectacular. Mergeti inainte. o super idee.

  Răspunde
 • masinile ar trebui sa atepte la semafor pana in intrarea in intersectie ,pentru a i lasa pe cei ce ies de pe laterale in timpul trecerii pietonilor .nu sa ii blocheze ca in cazul de fata

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.