S-a început dinspre Podul Muncii. Primii 500 de metri

Veste bună pentru locuitorii din Beceni și jumătate din Cernătești.

Care – în ultimele luni – s-au săturat de praful de pe drumul județean, care le intra în plămâni și case.

Se vor bucura și șoferii cu traseu des prin zonă.

Astăzi a început turnarea peste stratul de balast a mixturii reciclate (din asfalt vechi), primul pas înainte de turnarea asfaltului (binder și apoi stratul de uzură).

„Am trecut de dimineață pe la Podul Muncii înspre Buzău. S-a pus mixtura asta pe o primă porțiune de 500 de metri. Am suferit două-trei luni, dar se face treabă de calitate”, ne-a informat Ion Coman, primarul din Vintilă Vodă.

Reprezentanții OIL Company Slobozia, firma care execută lucrarea, au pus întârzierile pe seama ploilor repetate care au dus la înmuierea stratutului suport de sub drum.

Dacă dinspre Podul Muncii s-a pornit cu asfaltarea, dinspre Manasia (Cernătești) se va continua cu frezarea asfaltului vechi înspre Săpoca și Mărăcineni.

„Știu că e un disconfort, dar asta e. Nimic nu se poate face fără sacrificiu. Oameni buni, acolo nu se face doar asfaltare. Se reface și terasamentul drumului. Se lucrează corect, după proiect, există o rețetă ce trebuie respectată. Disconfortul de azi va duce la confortul de mâine”, a spus Neagu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.