S-a început eliberarea biletelor de autobuz la noile tonete

De luni au devenit funcționale cele 14 noi tonete Trans-Bus de la care se vor elibera bilete și abonamente.

Dacă biletele se vând deja, în privința abonamentelor pentru pensionari – Trans-Bus a anunțat că startul se va da luni dimineață.

Până atunci se fac ultimele reglaje ale sistemului informatic care ar trebui să prevină eventualele fraude.

Fiecare tonetă a fost conectată la energie, iar vânzătoarele au primit câte un laptop conectat prin internet la rețeaua Trans-Bus.

Pensionarii au de ales între un abonament gratuit pe o singură linie și un abonament de 30 de lei valabil pe toate liniile din mun. Buzău.

Mai există și o a treia variantă, supusă aprobării primarului și apoi Consiliului Local, ca pensionarii să primească 20 de bilete gratuit pe care să le folosească pe orice traseu. Această propunere are impedimentul că biletele ar putea fi înstrăinate de unii dintre pensionari.

Noile abonamente pentru pensionari vor deveni funcționale de la 1 mai. Până atunci se circulă în continuare nelimitat, pe toate traseele.

loading...

6 comentarii la „S-a început eliberarea biletelor de autobuz la noile tonete

  • Tiganiile alea mai lipseau din oras. Se vede ca au fost gandite si amplasate de un Dorel analfabet.
    Nu era deajuns ca a plantat primaria peste tot prin oras, la fiecare colt de strada, chioscuri private de ziare, tigari, bautura, legume, inghetata, bingo, etc…

  • Ce-i interesează pe ,,eliberatori,, ce fac eu cu biletele de autobuz , ei își iau sbvenția pe ele oricum ! Am mai susținut p-aici propunerea de a da pensionarilor 50% reducere la plata biletului și să se termine odată cu maieutica asta de…prost gust , sau Guvernul să mărească pensiile până acolo încât ,toți pensionarii , să-și poată plăti integral biletul de călătorie indiferent de mijlocul de transport ales !

  • Nu va mai impiedicati de pensionari, lasati sa circule la fel ca pana acum. O parte dintre ei au abonamente si nu mai au putere sa se urce intr-un autobuz. Nu astia fac paguba orasului. Astea ne lipseau” choioscuri si vanzatoare dotate cu leptop” Ca in vremurile lui stim noi cine. Ne intoarcem cumva inapoi? Asa se pare. Aiureli. Concluzia ar fi ca Trans-Bus nu mergea bine din cauza pensionarilor. Si de ce in masina cumperi biletul cu 3 lei ?

  • Mda…Și elevii din mediul rural? Cum ei cum rămîne? Nu au si ei nevoie de un abonament gratuit pe o linie? Numai pensionarii?

  • Auras pt pensionari ce documente trebuie la eliberarea abonamentului? Să dea 20 de bilete. Cine le înstrăinează să meargă pe jos.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.