S-a înfipt în stâlpul unui gard! Iată imagini de la accidentul de la Pogoanele! Un pasager a murit pe loc!

Mulțumită colegilor de la Smeeni.com avem imagini și fotografii care relevă exact cum s-a produs accidentul mortal din această seară de la Pogoanele.

Autoturismul Peugeot cu patru bărbați, lucrători în construcții, se pregătea să iasă din Pogoanele înspre Smeeni.

Așa cum se poate observa din hartă alăturată în curba de 90 de grade (intersecția cu drumul spre Brădeanu) șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a izbit cu viteză de primul stâlp al gardului stației GPL plasată chiar în intersecție.

Din păcate pasagerul din dreapta, de loc din Udați – Smeeni a murit pe loc în ciuda eforturilor paramedicilor care au încercat resuscitarea. Îl despărțeau doar cinci minute de copilașii care îl așteptau acasă!

Citește și articolul: E în sala de operație și i se scoate splina. Susține că a fost bătut aseară la discotecă!

Judecând după mistria și canciocul căzute din mașină rezultă că ocupanții lucrau în construcții și, cel mai probabil, se întorceau acasă, de la o lucrare.

Cauza accidentului o constituie neatenția și, mai ales, nerespectarea regulii că în localitate viteza maximă este de 50km/h. Din păcate, mașina rula cu mult mai mult de atât!

 

loading...

Un comentariu la „S-a înfipt în stâlpul unui gard! Iată imagini de la accidentul de la Pogoanele! Un pasager a murit pe loc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.