S-a înscris în partid. Dar nu în PNL cum se zvonea

E o postare făcută pe facebook doar de câteva minute a fostei prefecte Carmen Ichim.

La finalul ei, actuala șefă a Gărzii de Mediu a anunțat partidul surpriză în care s-a înscris:

„Realizările profesionale pe care le-am obținut în perioada aprilie 2017 – decembrie 2019, în calitate de prefect al Județului Buzău, solidaritatea și aprecierea arătate de numeroși primari buzoieni și șefi de instituții atât la finalul mandatului, cât și după revenirea mea în funcția de comisar-șef al Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Buzău, sunt tot atâtea motive ale deciziei pe care am luat-o – aceea de a contribui mai departe cu întreaga mea experiență și energie la construcția unei administrații publice eficiente, în slujba celor care și-au pus nădejdea în noi!

Privind retrospectiv, de la rezolvarea celor mai complexe probleme de fond funciar sau blocarea unor acte administrative adoptate în mod ilegal de unele autorități locale, până la problemele grave legate de infrastructură, mediu sau situații de urgență, pot să spun că nimic nu a lipsit din paleta de activități specifice unui reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Pe lângă acestea, am avut și ocazia de a-mi stabili o serie de obiective pe termen mediu și lung a căror realizare depinde, însă, hotărâtor și de implicarea decidenților politici care doresc cu adevărat binele comunității noastre, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să mă alătur echipei PRO ROMÂNIA – Buzău, o echipă energică și hotărâtă care și-a exprimat cu fermitate dorința de a mă sprijini în toate proiectele viitoare.
Dacă întreaga mea activitate a fost PRO BUZAU, de astăzi suntem PRO ROMÂNIA!”.

Rămâne acum să vedem în zilele următoare și la ce funcție va candida. Sunt trei variante. La Primăria Buzău, la Consiliul Județean (mai greu de crezut în condițiile relației de prietenie cu Emanoil Neagu) sau, surpriză, la un post de parlamentar, mai ales că se anunță anticipate.

Trebuie spus și asta, Pro România Buzău a reușit o lovitură importantă, Carmen Ichim fiind cea mai importantă achiziție a partidului lui Ponta de la Buzău – de la înființare.

Motiv de satisfacție azi pentru Felix Rache, șeful Pro România Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „S-a înscris în partid. Dar nu în PNL cum se zvonea

  • A fost cel mai bun prefect din ultimi 30 ani. O votez !!! Sa vina si o femeie la primarie, de Toma ne-am saturat, doar promisiuni si nimic concret.

  • Succes! Avem ce vota!

  • Duduia,probabil ca face parte din categoria “VRABIA,MALAI VISEAZA” si se vrea (de fapt,viseaza!) la Primaria Buzau, la Consiliul judetean sau in Parlament, crezand ca oamenii nu au inteles ca aceasta anexa numită Pro Romania nu fac altceva decat jocul politic al celor de la PSD.Asa ca,…….ha,ha,ha,ho,ho,ho!

  • Nae ori esti orb?Chiar nimic nu a facut primarul? Sau Bosco este DAVID COPERFIELD??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.