Carnagiu la trei dimineața. Numărul morților poate crește. Jud. Buzău

Măcel la Spitalul de la Săpoca. În jurul orei trei noaptea un pacient scăpat de sub control a făcut prăpăd.

E vorba de un bărbat de 38 de ani din Săgeata internat voluntar pentru probleme cu alcoolul.

Folosind un stativ pentru perfuzii acesta a început să lovească în stânga și-n dreapta pe oricine întâlnea în cale.

Patru pacienți au fost omorâți pe loc, iar alți nouă au ajuns la UPU Buzău, din care două ar fi în comă.

Victimele sunt persoane vârstnice, de peste 60 de ani, care suferă de demenţă ori alte boli psihice, afecţiuni care le-au împiedicat să conştientizeze ce se întâmplă, în timpul atacului,  să aibă reacţie şi să se apere.

Numărul victimelor putea crește, dar norocul a fost că, la un moment dat, la spital a ajuns un echipaj de poliție cu un pacient pentru internare.

„În aceasta dimineata, in jurul orei 03.30, un echipaj de poliție, care se deplasase la o unitate medicală, în vederea internării unui buzoian, a imobilizat un bărbat ce se manifesta violent în curtea spitalului.De asemenea, cadrele medicale au sesizat faptul că bărbatul respectiv a rănit mai mulți pacienți internați în spital.Din verificări a rezultat că este vorba despre un bărbat de 38 de ani din Săgeata care se internase voluntar. Patru dintre victime au decedat, iar alte 9 au fost transportate la Spitalul Județean pentru îngrijiri medicale.In prezent, ancheta este în desfăsurare cercetările fiind coordonate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău” – comunicat IPJ Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Carnagiu la trei dimineața. Numărul morților poate crește. Jud. Buzău

  • Pacienții o iau razna din cauza tratamentului aplicat, uneori experimental. Întotdeauna pe bolnavii psihic s-au făcut experimente medicale.
    Noroc cu echipajul de poliție care adusese alt pacient, că altfel vorbeam despre mai multe victime, poate și din rândul angajaților.

  • Dacă îți zic cum stau treburile, nenea Tereacă, te iei de gât cu ăștia de pe la Tv care mănâncă kkt aiurea ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.