S-a întâmplat azi pe holul policlinicii. O doamnă a luat atitudine


Pe lângă lipsa banilor, a doua carență importantă a românilor e cea care vizează educația.

Sunt indici care prezintă poporul român ca fiind cel mai needucat din Europa.

Un exemplu cras de nesimțire a fost făcut public azi de o doamnă pe facebook.

Aceasta a filmat un domn în timp ce scuipa semințe pe holul policlinicii.

Domnul, altfel îmbrăcat bine, cu sacou și șosete albe, lua cu băgare de seamă semințe din buzunar, iar apoi scăpa încetișor cojile în spatele scaunului.

Doamna care a filmat (vezi VIDEO mai jos) i-a atras atenția și verbal, însă scuipătorul de semințe a tratat-o cu indiferență.


În încheiere, doar două vorbe. Felicitări doamnei pentru atitudine și rușine domnului, care a ajuns în etate dar încă n-a aflat că e rușinos a scuipa semințe în public și mai ales pe jos.

Este al doilea caz jenant din ultimele 48 de ore, după ce prezentat mai jos ci domnul care s-a găsit să urineze în public într-un coș de gunoi în parcul Sfinții Îngeri.


Citește și articolul: Iată ce s-a întâmplat după ce oamenii i-au dat cu „huo”. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „S-a întâmplat azi pe holul policlinicii. O doamnă a luat atitudine

  • Șosetele albe s-au demodat de ceva vreme. Iar n-ai nimerit-o, reporterule.

  • Un dobitoc. Nu putea sa se abtina sa sparga samanta macar cat sta intr-o policlinica.
    Pariu ca e un pensionar de lux cu pensie speciala din MApN si MAI, ca numai astia sunt dependenti de spart samanta, ca asta au facut toata viata „in post”

  • Spartul semințelor ,se pare că a devenit sport național .Rareori vezi pe cineva așteptând mașina în stație sau pur și simplu stând pe stradă fără scuipatul nelipsitelor coji (semințele se vând cu tot cu ambalaj ).Ce poți să le zici ? Cum sunt românii aprigi la mânie ,riști să ți-o iei nevinovat .Și o lege pentru așa ceva ,din câte știu eu ,nu există .Există însă legea bunului simț .Dar asta e o altă poveste .

  • Anonimule, iar te iei de p… militarilor si nu e bine, mai baiatule. Nu ti-as dori sa intri pe mana lor, zau asa. Ultima data, abtine-te!

  • Nesimtirea asta de neamprost si lipsa de educatie,trebuiesc sanstionate oriunde apar astfel de cazuri.Felicitari doamnei pentru atitudinea ei! Cat il priveste pe „anonimul” care posteaza la 22.00,il asigur ca era unul de teapa lui.Un DOBITOC!

  • Sunt curios ( poate ne ajută careva ) cum e situația pe stadioanele și sălile de sport din Occident . Eventual din săli de așteptare, aeroporturi sau holuri de spitale . Pun această problemă întrucât – odată cu ” globalizarea ” – sunt milioane de români care muncesc în țări străine și aș vrea să știu dacă ” scapă ” semințe, așa ușor,șmecherește prin locurile PUBLICE de pe-acolo … Pe de altă parte, sunt bune și semințele la ceva : mai țin de foame, mai țin loc de … citit, nu mai dai bani pe tutun, nu mai intri în birt , îți mai calmează nervii și-ți creează o stare de euforie … Pe baza acestor constatări putem conchide că spartul semințelor este demult în gena românilor cu sau fără costume elegante, șosete albe sau negre …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.