S-a întâmplat în Piața Dorobanți

Așa arată azi cortul amplasat de Pro România în Piața Dorobanți pentru strângerea semnăturilor necesare alegerilor europarlamentare.

Reprezentanții Pro România au anunțat azi că au fost sesizate organele abilitate.

După acest prim incident, Pro România Buzău a invitat celelalte partide politice locale „la o dezbatere publică, în care să se stabilească reguli de conduită politică civilizată, iar ideile să fie susținute de la tribună, nu prin forța pumnului, „noaptea ca hoții”.

Vezi mai jos comunicatul de presă Pro România, în care se anunță și că partidul lui Ponta a finalizat procesul strângerii de semnături.

Comunicat-cort-Pro_compressed

loading...

5 comentarii la „S-a întâmplat în Piața Dorobanți

  • Partidul securiștilor externi cu Ponta acoperitul SIE din Unitatea de Fantome-Paris și Predoiu fost șef SIE(Serviciul de Informații Externe) este în stare să-și însceneze singur atacuri pentru a se victimiza știind bine că publicul simpatizează cu victimele. Asta e ce au învățat ei de la străini: exploatarea emoțională a electoratului. Ponta mai bine ne-ar spune de ce a numit-o pe Kovesi la DNA. Erau cumva amândoi copiii de suflet ai Statului Subteran? Sau să ne spună unde sunt cele 603 milioane de dolari datorați de Rompetrol bugetului de stat, pe care el, Ponta ca Premier trădător i-a lăsat firmei Kaz MUnai Gaz care cumpărase Rompetrol.

  • Foarte bine.

  • Huligani.

  • In alte locuri esti executat daca esti tradator de tara, aici ti se rupe cortul. Sau ti-l rupi singur, ca inscenarile (dovedite de politie, nu conspiratii) sunt la moda in cercurile stangist-globaliste internationale.

  • Huligani

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.