S-a întâmplat în ultima zi dinainte de stricarea vremii. Sute de buzoieni bucuroși

Zeci de ani acesta a fost ținutul bălților și al noroaielor.

Aici, într-un veritabil ghetou al Buzăului, s-au turnat zeci de știri în care localnicii se plângeau de condițiile în care trăiesc, iar autoritățile locale criticate pentru dezinteres.

Iată că vineri, în zona căminelor de nefamiliști de la „Filatură” s-a produs o mică „minune”.

Străzile Simila și Intrarea Iazului au fost asfaltate în premieră, ca și parcarea generoasă din acel cartier.

S-a întâmplat vineri, exact în ultima zi dinainte de stricarea vremii, astfel că azi – pentru prima dată – riveranii n-au mai călcat în noroi la plecarea către serviciu – a adulților și către școală – a copiilor.

„Un nou pas spre normalitate! Prima iarnă fără noroaie și bălți până la genunchi pentru cele peste 300 de familii care locuiesc în căminele de nefamiliști de la Filatură pe Intrarea Iazului-Simila! Este ultima stradă “de pământ” asfaltată vineri înainte de venirea iernii!” – viceprimar Ionuț Apostu

În ultimii doi ani, în municipiul Buzău s-a asfaltat într-un ritm accelerat, o atenție deosebită fiind îndreptată înspre străzile de pământ.

De fapt, în primăvara anului viitor se va încheia programul de asfaltare a tuturor străzilor cu noroi din Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată care sunt motivele invocate CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „S-a întâmplat în ultima zi dinainte de stricarea vremii. Sute de buzoieni bucuroși

 • Da, e minunat sa știi ca în Buzău nu mai sunt străzi de pământ în mileniul 3. Dar ar fi poate la fel de minunat dacă s-ar face ceva și cu străzile betonate de acum 50 de ani, cu betonul fisurat, cu falii și cratere care îți înghit la propriu roțile de la mașină, poate cu aceasta cu tot.

  Răspunde
 • STRAZILE FARA ASFALT FIGURAU IN ACTE CA ASFALTATE PE VREMEA LUI BOSCODEALA ????

  Răspunde
 • Era bine daca se facea si canalizare sa se scurga apa, si sa se toarne asfaltul drept si corect astfel incat apa sa se scurga in canalizare sa nu ramana sa balteasca.
  In multe locuri au facut aceasta greseala, chiar daca exista canalizare, nu au facut inclinatia astfel incat apa sa se scurga spre canalizare nu spre partea unde nu exista canalizare, astfel incat apa balteste si uneori balteste atat de tare incat daca trece o masina pe strada uda toti pietonii de pe trotuare pana la gat.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.