S-a întrerupt la barou, se dă drumul pe lângă BCR

Primarul C-tin Toma a anunțat la TVSE că semnul accesul interzis din dreptul BCR din centrul Buzăului va fi desființat.

Str. C-tin Garoflid

„În curând se va deschide circulația pe două sensuri pe lângă BCR, Banca Națională și părculețul de lângă Primărie”, a spus Toma.

În acest fel se încearcă limitarea aglomerației care se formează acum, la anumite ore la rondul de la Episcopie și de la intersecția semaforizată dintre str. Transilvaniei și Bd. Unirii.

Coloane de mașini se formează, mai nou, și pe Bd. Unirii de la intersecția cu Transilvaniei înspre Bd. Bălcecsu

Reparația prin deschiderea circulației pe două sensuri pe strada din fața BCR este consecința schimbării sensului unic de pe strada Ostrovului (bucata dintre colțul Tribunalului și Baroul de Avocați).

Citește și:

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „S-a întrerupt la barou, se dă drumul pe lângă BCR

  • Exact ce preconizam toti, am facut un favor privilegiatilor cu pensii speciale si am aglomerat trei intersectii. Bravo, felicitari…

  • Fără a ma pronunta cu privire la alte aspecte si, fără a pune la îndoială realizările de pana acum, adresez imperios rugamintea catre primarie (Si cred ca majoritatea șoferilor va subscrie) de a nu se mai “juca” cu sensurile de circulație prin oras! Se creează confuzie, haos si totul poate degenera în incidente. Cred ca pana acum au fost astfel de schimbări, cam in medie, la trei luni! Este mult prea mult!!!

  • Au zapacit orasul asta cu sensurile unice, nu mai stii pe unde si cum sa mergi. Eu ocolesc in cerc fara motiv ca sa ajung acasa

  • Parcarea din fata BCR ramane? Daca da, se complica lucrurile.

  • Ar trebui desfiintata parcarea, sau facuta una paralela cu bordura, nu in spic.
    Altfel pe unde sa circule masinile, ca acolo nu e distanta regulamentara pentru a face doua benzi fara sa desfiintezi parcarea in spic din zona Raiffeisen-BNR-BCR.

  • e specific lu’ Toma. Sa vedem unde duce masinile care parcheaza zilnic in parcarile din fata bancilor, masinile angajatilor, ale oamenilor care au treaba la Primarie, Finante, Banci. Bancile au transporturi speciale, au nevoie de locuri in fata institutiei nu ii poti pune pe aia sa lase masina la 300m si sa vina cu banii pe jos
    Sa vezi haos. Noroc ca in 3-4 luni se revine iar la cum a fost si uite asa a mai bifat un experiment. Ca tot ce facem pe baza de experimente ca daca nu am gasit un specialist in trafic sa livreze paraindaratul cum trebuie…. stam si suferim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.