S-a lăsat cu scandal! Două într-o zi! VIDEO

S-a lăsat cu scandal în Simileasca după ce Poliția Locală Buzău a confiscat două căruțe într-o zi!

Prima confiscare s-a făcut ape str. Răchitei, apoi în spatele magazinului Metro.

Cauza: cetățenii de etnie rromă au fost prinși în timp ce cărau cu căruța deșeuri provenite din construcții. Nu aveau acte de transport și, mai grav, aveau de gând să arunce deșeurile pe câmp.

Cetățenii prinși în ofsaid, plus câțiva susținători, au făcut scandal. A fost nevoie ca Poliția Locală să intervină cu tot personalul de intervenție disponibil.

În total, de la începutul anului s-au confiscat 14 căruțe. Dacă proprietarii nu plătesc amenda, căruțele se vor distruge.

loading...

6 comentarii la „S-a lăsat cu scandal! Două într-o zi! VIDEO

  • SI CAII ??????…..

  • Cu banii de amenda cumpara 2-3 carute !

  • Pun o întrebare conducerii celor în măsură, de ce nu se valorifică acele căruțe? De exemplu as fi interesat să cumpăr una bucată! Mulțumesc, poate cineva imi da un rsp!

  • … mo, bosulică, tu aciela care vriei sâ iei căruțâ dă la confiscati… mo, ascultâ la mino: mo, dacă cumperi căruța și află ginitorii dă la hetnie, ai belit belengheru’ … că vine la tine o hechipă de hântrăprânzători, cu tot cu pirande șâ purhadei, să verifice VIN-ul de la căruțâ șâ seria dă la motoru’ la cai șâ dacă ie a noastrâ, apoi o donezi tu de bunăvoie, dă dragu’ la noi, ca să zic așa, să moară calu’ lu’ Făt-Frumos dacă te mințesc, mo…

    Așa că lasă, e mai bine să fie distruse căruțili, ne mai hodinim șâ noi, că altfel, iar ne hapucă dorul la muncă, mânca-ți-aș, mo… 😉

  • Bravo ! Felicitări Poliției Locale . Conform legii căruțele nu au dreptul de a circula in orașe dar când o fac chiar și polițiști rutieriști se fac că nu le văd .

  • Nu sunt carute. Sunt bemfeuri cu motor standard, maxim 1-2 cai putere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.