S-a luat apa în cartier

Probleme cu alimentarea cu apă astăzi în cart. Orizont din cauza unei avarii.

„Serviciul de alimentare cu apa a fost sistat in data de 28.05.2019, începând cu ora 11.45 in cartierul Orizont din municipiul Buzau.  Masura a fost necesara pentru  remedierea unei avarii la reteaua de distributie a apei potabile. La reluarea furnizarii serviciului, este posibil ca apa sa prezinte, pentru scurt timp, turbiditate”, a anunțat Compania de Apă.

UPDATE: La ora 15.30 s-a reluat furnizarea serviciului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „S-a luat apa în cartier

  • @Auras: nu inteleg sensul acestei stiri! Locuiesc in cartier si Compania de Apa ne furnizeaza apa neagra in mod regulat – macar o data pe luna, ca sa nu ne lipseasca! Apa pe care o platim ca fraierii ca fiind apa potabila! Cu ce e mai special acum de ati dat stirea? Sau de ce nu ati dat o stire saptamana trecuta cand am avut Cola la robinet de la ora 22:00 pana pe la ora 18:00 a doua zi? Sau inainte de Pasti? Sau..sau? Vad ca dl. Primar s-a linistit acum cu compania de apa, toate sunt bune! Nu fac politica, insa nu sunt deloc bune! Schimbarea unui om la CABz nu ne-a adus apa mai limpede la robinet! Ba dimpotriva! Si ca bonus, avem balariile pe langa bloc de 1 metru si in crestere (ca in tot orasul!). Basca aud si de nefericitii care au ramas fara caldura si apa calda si acum, tam nesam, trebuie sa isi faca rost de bani pentru centrale, cu trotuarele rupte de prin oras, cu plata unor locuri de parcare la pret de Buc, in contextul in care Buzaul nu ofera mai nimic! Si altele!!! Si atunci de ce se mai mira domn Primar ca votam cu USR-ul? E de aia!

    Răspunde
  • Acolo aveti un dezvoltator imobiliar si o asociatie de proprietari unde platiti cheltuielile de intretinere la comun. Ei ar trebui sa se ingrijeasca sa intretina spatiile verzi . Aveti un regulament de condominiu si trebuie sa aveti ceva prevazut acolo in acest sens .
    Dar nu mai conteaza , ca acum ati votat USEREUL si sigur vin aia miine sa coseasca iarba de pe spatiile verzi !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.