S-a luat la un vecin, dar nu la soție. Tisău vs Mărăcineni

„Au stat de vorbă la gard. Cum stau vecinii. Uite că a luat coronavirus de la ei și s-a ajuns la noi la Tisău la trei persoane infectate”, a descris primarul din Tisău situația din comună.

Astfel că la spital la București, la „Victor Babeș”, sunt acum pe lângă cei doi soți veniți de la Suceava și vecinul lor.

La Potoceni (comuna Mărăcineni), în cazul medicului de la Spitalul Militar, găsit pozitiv, virusul nu s-a transmis la soția sa. „A venit rezultatul testului efectuat soției. Negativ. La fel și în cazul socrilor medicului, tot negativ”, a anunțat aseară un prieten al familiei pe grupul de facebook al comunei Mărăcineni.

Informația e de natură se limiteze, măcar parțial, temerile localnicilor din Potoceni că în sat ar putea apărea un focar. Soția și socrii medicului rezident ortoped de la Spitalul Militar se află în perioada de 14 zile de izolare la domiciliu.

Se pune și întrebarea, în cazul medicului rezident ortoped, dacă nu cumva testul inițial a fost unul fals pozitiv.

În județul Buzău s-au confirmat oficial doar 15 persoane contaminate (majoritatea trimise deja acasă de la spital), ceea ce plasează acum județul Buzău pe penultimul loc în topul național.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.