S-a mai aflat de o datorie de 2 miliarde😯

Una cald─â ╚Öi una rece de la Asocia╚Ťia de Proprietari PT28/3 din spatele pie╚Ťei din Doroban╚Ťi (aproximativ 400 de apartamente).

În primul rând celebra de acum dna Vica (așa e cunoscută, Elisabeta Moise în buletin) a acceptat să-și dea demisia. La presiunea locatarilor dar și a dosarului penal în care e cercetată pentru delapidare.

De asemenea, dup─â ce s-a ╚Ťinut Adunarea General─â a Asocia╚Ťiei – au participat reprezentan╚Ťii a doar 53 de apartamente din 400! – a fost ├«nlocuit─â vechea conducere ╚Öi numit─â una nou─â. S-a angajat deja ╚Öi un nou administrator – Elena C─â╚Ťoi – care trebuie s─â descopere ╚Öi s─â ├«ndrepte erorile predecesoarei.

Locatarii au chemat Poli╚Ťia Economic─â, atunci c├ónd au r─âmas f─âr─â ap─â ╚Öi s-a aflat de datorii

Vești proaste: 5 miliarde datorii!

Pentru locatari ve╚Ötile proaste continu─â ├«ns─â s─â vin─â. S-a mai aflat recent de o nou─â datorie de 2,18 miliarde de lei vechi la fisc. Nu s-au pl─âtit impozitele pe salariile angaja╚Ťilor asocia╚Ťiei, probabil de foarte mul╚Ťi ani.

Cele 2,18 miliarde se adaugă celor 2,5 miliarde la apă/canal și 0,5 mld la gunoi. Așadar peste 5 miliarde în total, pentru care locatarii trebuie să mai plăterască o dată!

Unde sunt banii ? Cine i-a luat ?

De ce nu s-au pl─âtit ace╚Öti bani e ├«ntrebarea la care noua conducere a asocia╚Ťiei, dar ╚Öi cercetarea penal─â ar trebui s─â ofere r─âspunsul.

Vreo dou─â miliarde par s─â fie restan╚Ťe ale doamnei Vica la plata ├«ntre╚Ťinerii (╚Öi d├ónsa locuie╚Öte ├«n zon─â).

Dna Vica ap─ârat─â de poli╚Ťie ├«n fa╚Ťa locatarilor nemul╚Ťumi╚Ťi

S-a consemnat astfel un fapt, incredibil dar adev─ârat, ca tocmai administratorul – care ar trebui s─â fie impecabil – s─â fie datornicul nr. 1 din asocia╚Ťie.

Vom reveni.

Te rug─âm, distribuie acest articol ├«n caz c─â ╚Ťi s-a p─ârut util/interesant!

A╚Ötept─âm idei/sesiz─âri/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.