S-a mai aflat de o datorie de 2 miliarde😯

Una caldă și una rece de la Asociația de Proprietari PT28/3 din spatele pieței din Dorobanți (aproximativ 400 de apartamente).

În primul rând celebra de acum dna Vica (așa e cunoscută, Elisabeta Moise în buletin) a acceptat să-și dea demisia. La presiunea locatarilor dar și a dosarului penal în care e cercetată pentru delapidare.

De asemenea, după ce s-a ținut Adunarea Generală a Asociației – au participat reprezentanții a doar 53 de apartamente din 400! – a fost înlocuită vechea conducere și numită una nouă. S-a angajat deja și un nou administrator – Elena Cățoi – care trebuie să descopere și să îndrepte erorile predecesoarei.

Locatarii au chemat Poliția Economică, atunci când au rămas fără apă și s-a aflat de datorii

Vești proaste: 5 miliarde datorii!

Pentru locatari veștile proaste continuă însă să vină. S-a mai aflat recent de o nouă datorie de 2,18 miliarde de lei vechi la fisc. Nu s-au plătit impozitele pe salariile angajaților asociației, probabil de foarte mulți ani.

Cele 2,18 miliarde se adaugă celor 2,5 miliarde la apă/canal și 0,5 mld la gunoi. Așadar peste 5 miliarde în total, pentru care locatarii trebuie să mai plăterască o dată!

Unde sunt banii ? Cine i-a luat ?

De ce nu s-au plătit acești bani e întrebarea la care noua conducere a asociației, dar și cercetarea penală ar trebui să ofere răspunsul.

Vreo două miliarde par să fie restanțe ale doamnei Vica la plata întreținerii (și dânsa locuiește în zonă).

Dna Vica apărată de poliție în fața locatarilor nemulțumiți

S-a consemnat astfel un fapt, incredibil dar adevărat, ca tocmai administratorul – care ar trebui să fie impecabil – să fie datornicul nr. 1 din asociație.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.