S-a mai prăpădit un bun buzoian!

„Azi, orașul ar trebui să țină un moment de reculegere…Sufletul unui MARE POET s-a ridicat la Cer! O altă voce s-a stins, un alt condei nu va mai scrie, o altă inimă a încetat să mai bată în miez de noapte”.

Cuvintele, pe cât de frumoase pe atât de triste ale Roxanei Constantinescu, i-au apărut prima dată reporterului când a deschis facebook-ul în această dimineață.

„Pentru memoria lui LUCIAN MĂNĂILESCU, rafinat om de cultură, creator de bijuterii literare, depozitarul frumosului acestui oraș, păstrat în mii de instantanee, putem să exprimăm recunoștința printr-un gând, printr-o lumină, printr-un vers. Toți îi suntem datori pentru ceea ce a lăsat în urmă…Trudă zidită în versuri unice! Sus, printre stele, își va găsi liniștea și timpul pentru proiectele gândite, începute și nefinalizate. Dumnezeu să vă odihnească, om neprețuit! În urma dv., cetatea, cu un poet mai puțin , va tăcea îndelung…”, a continuat necrologul doamna Constantinescu.

De câțiva ani, domnul Mănăilescu făcea poezie și în alt fel.

Prin fotografii care surprindeau frumusețea Buzăului, a împrejurimilor, a lumii, în general. Cine vrea să petreacă frumos câteva zeci de minute sau chiar ore bune poate intra pe contul de facebook al maestrului. În grabă, pentru a vă stârni curiozitatea, reporterul a atașat mai jos câteva:

Rămas bun maestre!

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.