S-a mărit prețul biletului de intrare în talcioc! Iată cum motivează conducerea scumpirea!

De la începutul anului taxa de intrare în talcioc s-a dublat.

De la 1 leu, vizitatorii târgului duminical de la Drăgaică trebuie să achite la ghișeu 2 lei.

În ciuda scumpirii, dar și a frigului , lumea a dat buluc duminică la talcioc, după cum se poate vedea din fotografiile realizate de reporterul buzoienii.ro. Au fost peste cinci mii de buzoieni în fiecare dintre zilele de talcioc de la începutul anului.

„Consiliul de Administrație a aprobat această mărire de tarif care este motivată de investițiile și îmbunătățirile pe care dorim să le aducem talciocului. În primul rând vrem ca în acest an să asfaltăm toată curtea. De asemenea, vom achiziționa căsuțe de lemn, care să fie ale nostre, să  nu mai închiriem atunci când se ține Drăgaica, Târgul de Toamnă etc. Apoi, vom cumpăra un automat pentru eliberarea tichetelor de acces, astfel încât accesul vizitatorilor să se facă și mai rapid. În plan, avem și amenajarea unei copertine pe o suprafață de patru până la șase mii de metri pătrați, astfel încât, atunci când plouă ori soarele e prea puternic, comercianții să se mute la adăpost. Acest spațiu acoperit va putea fi folosit atunci când va fi vreme rea și de publicul venit la spectacolele organizată la Drăgaică”, a anunțat Daniel August, directorul SC Târguri și Oboare Buzău.

Citește și articolul: În clase a apărut cutia surpriză! LPS e primul din Buzău! „Am făcut 33, pentru fiecare sală de curs”

De notat că SC Piețe, Târguri și Oboare se autofinațează, societatea neprimind subvenții din partea Primăriei.

De câteva zile, la Drăgaică s-a pus în funcțiune sistemul cu bariere. Chiar dacă plătesc o taxă de doi lei, clienții sunt în general mulțumiți.

Parcarea s-a eliberat de mașinile samsarilor, iar cumpărătorii au surpriza de a găsi acum locuri libere. (Click AICI pentru detalii).

Citește și articolul: „La ce i se mai spune Obor dacă nu mai e niciun animal ? Abia mai vin câțiva oameni. Îl rugăm pe Toma să scoată această taxă”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „S-a mărit prețul biletului de intrare în talcioc! Iată cum motivează conducerea scumpirea!

  • Da , de la asfaltare totală la copertină și mai departe la …sală ! După aceea i se va da o destinație mai ,,rentabilă,, și se va muta talciocul în altă locație ,etc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.