S-a montat semaforul de la Șc. Nr 1. Urbis Serv are o rugăminte la șoferi pentru această seară

Astăzi, muncitorii de la Urbis Serv au montat un nou semafor cu buton în municipiul Buzău. Acesta a fost poziționat pe bd. Nicolae Bălcescu, în dreptul Școlii nr. 1.

„L-am montat, de mâine o să-l punem pe intermitent, iar de luni, cel mai probabil, îi vom da drumul să funcționeze normal. Cele două treceri de pietoni din zona Școlii nr. 1 vor fi desființate și vom amenaja una nouă, ceva mai înspre Prefectură. E suficientă. În această seară, după ora 21.30 vom proceda la frezarea asfaltului din dreptul celor două zebre. Ce se întâmplă ? Chiar dacă vopsim cu vopsea neagră, în timp aceasta se curăță și reapare vechea trecere. De aceea, vom freza și vom asfalta la loc. Îi rugăm pe șoferi să înțeleagă și să evite în această seară această zonă. O facem noaptea, când traficul este mai redus” a informat Alin Radu, director adjunct la Urbis Serv.     

Tot în această seară se va lucra în alte două intersecții din municipiu.

„SC. Urbis-Serv Buzau anunța ca in ziua de vineri, 31.03.2017, incepand cu ora 21:30 va desfasura lucrari de frezare carosabil si refacere imbracaminte asfaltica in urmatoarele locatii: intersectie str. Transilvaniei cu str. Nicolae Titulescu (zona rondului), intersectie bd. Nicolae Balcescu cu str. Ostrovului, precum si in zona scolii nr.1, din municipiul Buzau. Pe aceasta cale dorim sa ne cerem scuze locuitorilor din zonele amintite mai sus pentru disconfortul ce va fi creat, insa incercam astfel sa evitam blocajele de trafic care s-ar produce daca lucrarile s-ar desfasura pe timpul zilei”.

De notat că în aceste zile se lucrează și la înființarea unui semafor cu buton pe Bd. Republicii, între Gara CFR și Penny market. 

Auraș Tereacă

 

loading...

Un comentariu la „S-a montat semaforul de la Șc. Nr 1. Urbis Serv are o rugăminte la șoferi pentru această seară

  • bine ca frezati iar asfaltul, nicaieri unde asfaltati nu asfaltati la nivel, treci cu masina si iti cade matreata. nu erau destule petice in tot Buzaul asta ? macar invatati sa asflatati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.