S-a mutat trecerea de pietoni, dar lumea e nemulțumită! „Mai bine o lăsau unde era. Acum trebuie să mergem și pe jos 250 de metri”

Unde era înainte

Mutarea trecerii de pietoni.

Aceasta e soluția găsită de Compania Națională de Drumuri pentru limitarea accidentelor de pietoni de dinaintea podului de la Mărăcineni.

De câteva zile zebra a fost mutată cu 120 de metri mai înspre Rm. Sărat, după Hanul Crâșmărița din Buzău, cam în dreptul unității militare.

Citește și articolul: Blocaj. Se merge bară la bară de la Mărăcineni până în centru. Iată fotografii de pe traseu

Numai că măsura nu este pe placul localnicilor care au reclamat acest lucru către site-ul buzoienii.ro:

Unde e acum

„O idee proastă mutarea trecerii de pietoni. Accidentele nu vor dispărea. Până acum aveai măcar posibilitatea să te adăpostești pe scuarul din mijloc. Acum n-o mai ai. În plus, acum ești nevoit să mai și mergi 250 de metri pe jos până la zebră și înapoi până la stația de autobuz de la pod. Cea mai bună soluție era o pasarelă”, ne-au scris mai mulți cititori.

Trecerea de pietoni e uzitată în special de către localnicii de pe strada Cazărmilor din Mărăcineni, dar și de locuitorii din satele Gura Câlnăului și Focșănei din comuna V. Pașii.

Citește și articolul: Propunere inedită pentru autobuzul de pe traseul 3. „Și-ar dubla numărul de călători dacă ar ajunge la Mărăcineni”

Aceștia trec pe această zebră către și dinspre stația autobuzului de pe traseul 2 aflată la capătul podului de la Mărăcineni.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „S-a mutat trecerea de pietoni, dar lumea e nemulțumită! „Mai bine o lăsau unde era. Acum trebuie să mergem și pe jos 250 de metri”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.