„S-a pensionat că are probleme cu picioarele, dar merge cu bicicleta!”

„Nu mai suport nedreptatea din țara asta! Eu am hepatită, iau interferon, dar muncesc 15 ore pe zi! În schimb, pe alții statul îi ia în brațe. Uitați un astfel de caz la noi la Boboc, doamna Georgeta Urse s-a pensionat că o dor picioarele, dar merge cu bicicleta! Merge și pe jos, n-are nicio problemă, e o prefăcută”, ni s-a plâns domnul Adrian Constantin, din Boboc.

VIDEO


„Nu e singura, mai avem cazuri similare la noi în sat. Inclusiv bărbați, bolnavi în acte și pensionari pe caz de boală, dar care sunt în bar la prima oră. Pentru ăștia mă spetesc eu cu munca, să le plătesc lor pensiile nemeritate ?”

Bărbatul frustrat a mers azi la oraș, la Buzău, să o reclame pe dna Georgeta Urse la Comisia de Expertiză Medicală.

„Am fost la Buzău, la policlinică, la Comisie. M-a primit o doamnă doctor, Iolanda Mândru. Când a văzut imaginile la mine pe telefon a zis că trimite la București la reevaluare. Dar apoi a venit o doamnă asistentă care a spus că nu mai are rost să se facă anchetă, că oricum, peste două luni, doamna Georgeta Urse face anii de pensionare la termen. Dar nu mă las, mâine merg din nou la dânsa, o să o rog să-mi dea hârtie că nu poate trimite cazul la București pentru reevaluare”, a povestit omul supărat.

Adrian Constantin spune că e șofer, că muncește de 30 de ani pe rupte, că face toată Europa la volan și că atunci când e în cursă își face nevoile la sticlă:


Georgeta Urse: „Domnul cu soția lui mă terorizează, am chemat poliția ieri și azi!”


Ce este gonartroza

Gonartroza sau osteoartrita articulației genunchiului este o boală degenerativă a articulațiilor, provocată de degenerarea cartilajului până la distrugerea completa a acestuia, având ca rezultat deformarea articulației; astfel, reacțiile inflamatorii mai puțin severe sunt fenomene secundare, apărute din procesele de degenerare. În mai mult de jumătate din cazurile în care un genunchi este afectat, ambii genunchi vor prezenta gonartroza.

Durerea care apare in timpul miscarii, determina pacientul care sufera de gonartroza sa incerce sa salveze membrul afectat prin limitarea activitatii fizice si adesea profesionale, ceea ce duce la restrangerea mobilitatii in articulatie si chiar contractarea intr-o pozitie indoita. In stadiul ulterior al dezvoltarii bolii, durerea are loc si in repaus, iar conturul articulatiei este ingrosat permanent si deformat.

Citește și:

loading...

18 comentarii la „„S-a pensionat că are probleme cu picioarele, dar merge cu bicicleta!”

 • Când o să-i casa foc să nu se întrebe “ce-am făcut doamne să merit asta?”

  Răspunde
 • …se numește kinetoterapie!…numai așa își revine omu’!…ce e incorect?…

  Răspunde
  • Nimic nou …sub soare! Fiecare se descurca cum are …relatii! O persoana care munceste si plateste taxe statului roman, are dreptul la pensie. Cuantumul e in functie de suma cotizata si …statut! (specialii au alte reguli, care si le-au facut).O alta persoana care a beneficiat de ajutor social toata viata pentru ca are…,,frezon”, beneficiaza de aceleasi drepturi ca si cea care cotizeaza! Asadar nu putem schimba aspectul asta, decat daca mergem la vot si votam o …schimbare!(cu toate ca am mai fost pacaliti odata,dar totusi…)

   Răspunde
 • asa este tara in care traim sunt foarte multe cazuri de acest gen ,in tara asta se incurajeaza statul degeaba ,nu e asa de vinovat cel care pacaleste sistemul ci cel care il favorizeaza ,il sprijina ,persoana care este atacata se considera nedreptatita atata timp cat si ceilalti inseala si nu sunt trasi la raspundere daca vizezi o anumita persoana se interpreteaza ca ai ceva cu ea ,a inceput sa devina o normalitate iar oamenii care produc care alimenteaza statul sunt taxati cu foarte multe taxe si extrem de mari ,din munca lor chinuita ei castiga putin dar din putinul lor se duce si in alte directii gresite.

  Răspunde
  • Nu e treaba voastră bă țăranilor să hotărâți voi cine e bolnav și cine nu! Doar doctorul hotărăște! Nație de putori și invidioși! Slugile planetei de mii de ani! Pentru o ciozvârta sunteți în stare de orice! Primii la biserică și pomeni și primii la furat și turnat! Bine vă fac stăpânii ca vă țin în sărăcie !

   Răspunde
   • Comentariul asta nu face decat sa confirme ca Bengalezul e intradevar asistat social si unul in mod fraudulos, pe caz de boala inchipuita, deaceea aperi frauda din domeniul asistentei sociale facuta cu certificate cumparate cu boli inchipuite.
    Te-ai demascat singur si ai confirmat ca au dreptate cei din comentarii care te numesc asistat social.

    Răspunde
    • Ba looser se scrie de aceea si nu deaceea,analfabetule functional, cotetar de Cilibia. Normal ca voi fiind analfabeti va credeti doctori, judecatori, profesori, cercetatori. Pai nu vedeti cum traiti? Cum arata totul in jurul vostru? Ca pute pamantul sub voi? Si sa stii ca noi astia „asistati social” nu dam nici un „muc”pe voi, justitiarilor de Clondiru!

     Răspunde
   • Cred ca și tu ești un ,,beneficiar” de pensie, asta lași sa se înțeleagă domnule asistat.

    Răspunde
    • Probabil ca la pensie( peste 20 de ani) o sa am macar 4000 de euro net! Spre disperarea coclenderilor tristi si neajutorati!

     Răspunde
  • In lege boala Alzheimer nu i trecută cu însoțitor. Pai un bolnav cu aceasta boala se poate întreține?

   Răspunde
 • Fac parte din tabere politice diferite.Intreb și eu!

  Răspunde
 • Problema nu este CÂT mai are până la pensia de drept, problema este CUM a încasat pensia de boală! Este o diferență juridică – în cazul în care se constată inexactitatea constatării medicale, va trebui să returneze banii încasați. Și acest lucru îl poate stabili o comisie de la București, nu o comisie locală. Cele de sus sunt afirmate la nivel de teorie.

  Răspunde
 • Ca femeia asta sunt mulți, sa nu uitam de vestitul coleasa, prieten cu puturoșii.

  Răspunde
 • domnule tereaca stiti ca incalcati legea prezentind acte medicale fara acordul titularului!? intreb si eu ca si un lucrator in domeniu.

  Răspunde
 • Ne miram de un asistat. Pai mai bine ne uitam la toată menajeria din primarie/instituțiile subordonate că acolo din taxe și impozite ii asistăm social pe toți, chiar pe bani frumoși.Ne miram că de la începutul anului s au mai angajat vreo __ de asistati și nu la dat cu sapa ci cu mapa.Sunt curios daca se publica

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.