S-a prăpădit de Crăciun. A scăpat de Covid și a făcut infarct

A murit, de Crăciun, Corneliu Iorgulescu (inginer constructor) – cel care a fost vreme de 12 ani (2007 – 2019) director la Strabag Buzău.

„A scăpat săptămânile trecute de Covid, dar, din păcate, acum, de Crăciun, s-a prăpădit în urma unui infart. Noi, toți cei care i-am fost colegi la Strabag suntem cu lacrimi în ochi și foarte triști. Rar un om ca el, inteligent, profesionist, serios, prietenos. Dumnezeu să-l ierte”, e mesajul trimis în această seară către buzoienii.ro.

Tristețe e și la ultima firmă la care a lucrat (din 2019) – Mega Edil, deținută de fostul deputat Marian Ghiveciu.

„Un om cu niște calități extraordinare. Un om vertical, foarte corect, profesionist. Atent cu angajații, dar și cu furnizorii noștri. Iubea, rock-ul, marea și animalele, în special câinii. Îmi voi aminti mereu, cu drag, de el” – Marian Ghiveciu

Eduard Iorgulescu, fiu: „A vrut Bunul Dumnezeu să ni te ia prea devreme, in ziua de Crăciun care îți plăcea ție să o petreci alături de familie, cu buna Elena, bunu Dan, cumnatul Florin, sora Dana, noi și copiii. În aceasta zi, tristă pentru noi, cei care te-am iubit din tot sufletul, Dumnezeu a vrut sa mergi direct în Rai, alături de îngeri, să ne vegheze tot timpul! Ai lăsat în sufletele noastre un gol, mare, cuvintele sunt de prisos, dar îți promit ca voi avea grijă de mama Loredana Iorgulescu și sora Iorgulescu Marie-Jeanne exact cum ți-ai fi dorit tu, dacă ai fi venit acasă sănătos! Înțelegere, sănătate și familie! Drum lin către îngeri tatăl meu drag, m-ai crescut și m-ai educat după chipul și asemănarea ta! Știu cât de mult m-ai iubit și ne-ai iubit! Și noi te-am iubit, te iubim și te vom iubi mereu! Sa fii tot timpul alături de noi, în sufletele noastre și sa ne sfătuiești cu gânduri bune, asa cum o făceai până în trista zi de Crăciun 2020!”

Trupul lui Corneliu Iorgulescu a fost depus la capela bisericii Sf. Parascheva (str. Oltului). Înmormântarea va avea loc luni, la ora 12.00, la cimitirul Dumbrava.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „S-a prăpădit de Crăciun. A scăpat de Covid și a făcut infarct

  • Păcat ! Sistemul medical nu mai ajuta omul cum trebuie…păcat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.