S-a răsturnat și oprit pe calea ferată. Tren oprit în ultima clipă!

A existat riscul unei tragedii în urmă cu câteva minute pe Șoseaua de Centură a Buzăului.

Autoturismul din imagine s-a răsturnat de mai multe ori și s-a oprit fix pe calea ferată Buzău – Nehoiașu. Iar un tren urma să treacă în câteva minute pe acolo.

S-a scurs ulei pe șină

Din fericire s-a sunat la 112, iar autoritățile s-au mișcat rapid și au oprit trenul în gară.

Răstimp, șoferul și cei doi pasageri au reușit să împingă mașina – oprită la 90 de grade – dincolo de șină. Ulterior au venit pompierii care au rostogolit mașina înapoi pe carosabil.

„Suntem din București veneam de la Iași. Aici, în curbă, ne-a intrat deodată un autoturism în față. Am tras dreapta ca să nu intru în el, dar mașina a intrat în balans și ne-a răsturnat. Ne-am rostogolit de două-trei ori. Mașina s-a oprit pe o parte. Am reușit să ieșim din mașină și am constatat că eram pe calea ferată”, ne-a povestit șoferul, un tânăr până în 30 de ani.

Diverse părți cimponente ale mașinii și lucruri ale pasagerilor s-au răspândit între șosea și calea ferată

Chiar dacă mașina e praf, cei trei ocupanți mulțumesc divinității. Că niciunul n-a pățit nimic în urma rostogolirii mașinii și că s-a întâmplat să nu treacă tocmai atunci vreun tren.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „S-a răsturnat și oprit pe calea ferată. Tren oprit în ultima clipă!

  • Sunt multi care îti taie calea sau nu se asigura cel mai bine pui frina si ce o fi ..uite ce ati patit faca tragi de volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.