S-a renunțat la idee. „Rondul e prea departe!”

Printre aceste două blocuri dintre s-a propus înființarea unei străzi noi – pe modelul celei dintre Baroul de Avocați și Catedrala Sf. Sava.

Susținătorii ideii au argumentat că prelungirea Aleii Arinului (strada din spatele blocurilor turn de pe Bd. Unirii Sud) cu ieșire pe Bd. 1 Decembrie (în vecinătatea rondului din buza podului Drăgăicii) va aduce avantaje în trafic.

Pe aici ar fi trebuit să se continue Aleea Arinului

Avantajele ar fi fost preluarea unei părți din traficul de pe Bd. Unirii și facilitatea oferită șoferilor de la blocurile turn de pe Bd. Unirii Sud de a intra/ieși mai ușor din cartier.

S-a renunțat la idee

Conform informațiilor buzoienii.ro s-a renunțat la ideea enunțată mai sus. Primarul Toma, alături de cei de la Urbis Serv, au venit la fața locului și au concluzionat că nu se merită.

„Ar fi fost o soluție avantajoasă, dacă noua stradă ar fi dat direct în rond. Dar nu dă, iar beneficiile ar fi minime. S-a renunțat la idee, intrarea și ieșirea din cartier se vor face pe strada Viitorului”, a anunțat Dumitru Toader, director Urbis Serv.

Tocmai acolo e rondul în raport cu strada propusă!

Împotriva proiectului s-au pronunțat și locatarii celor două blocuri printre care ar fi urmat să treacă strada.

Noutate. De astăzi pe Aleea Arinului s-a trimis o a doua echipă de la Urbis, care va acționa din celălalt capăt (cel la care s-a făcut referire mai sus) pentru finalizarea mai rapidă a străzii.

loading...

Un comentariu la „S-a renunțat la idee. „Rondul e prea departe!”

  • Un rond prea indepartat……[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.