Gata cu scandalul pentru terenul de sport de la Școala nr. 1

În iulie, consilierii opoziției, adică PNL și ALDE, au respins oferta proprietarei, Letiția Zoe Vegheș – de cumpărare a parcelei de 858 metri pătrați pe care se găsește terenul de sport al Școlii nr. 1.

„Prețul de 265 de euro pe metru pătrat e prea mare. E un șantaj pe care îl face proprietara. Noi am propus 235 de euro, dar doamna n-a fost de acord. Uite că nici noi nu cedăm șantajului”, au spus atunci la unison, C-tin Ionescu și Silviu Roșioru.

Mai pe față, mai după perdea, aceștia au strecurat și ideea că aceia care se bătuseră palma pentru 265 €/metru pătrat s-ar fi înțeles și pentru un parandărăt.

Și dă-i scandal, cu acuze de o parte și de alta, în horă intrând părinții elevilor, dar și conducerea școlii.

Vestea bună e că luni, la ședința ordinară a CLM de pe septembrie consilierii opoziției vor vota proiectul. S-a renegociat cu proprietara și s-a obținut o reducere de 5€ de metru pătrat. Adică de 4300 de euro per total parcelă, în lei vechi – 203 milioane.

Unii spun că suma e nimica toată și că opoziția a căutat doar să mai facă nițel scandal. Alții, zic că s-a meritat și că aceste 203 milioane de lei vechi pot fi folosite la altceva. Acum, fiecare își poate da cu părerea în rubrica de comentarii de mai jos, dacă s-a meritat sau nu tapajul pe acest subiect.

Se zice că greșeala originară a făcut-o fostul primar Boșcodeală care a acceptat restituirea în natură, deși ar fi putut propune un schimb cu alt teren de la periferia orașului

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Gata cu scandalul pentru terenul de sport de la Școala nr. 1

  • Penibila treaba, terenul e supraevaluat grav pana si in evaluarea Primariei, la pret cel putin dublu fata de valoarea reala. Sa vii sa te lauzi ca ai obtinut 1% reducere din acel pret enorm e penibil rau. Practic s-au inteles cu totii sa treaca tunul dar sa nu para ca s-au inteles au micsorat pretul cu 1% sa arunce in ochii naivilor ca sa nu se prinda ca e smecherie si si-au dat mana peste tun.
    Pacat ca au aruncat banii pe fereastra, sute de mii de euro aruncati pe nimic folositor, scoala neavand nevoie de acel teren in realitate.

  • De la 265 la 260 pe mp. Ne crezi prosti, cum adica gata cu scandalul? Veghes asta cine e, mai e băgat în alte retrocedari?
    Am mai avut un comentariu cu privire la pierderea de către oraș de două ori a CET-ului, nu a aparut, nu ți-a convenit?

  • Încă un tun marca PSD pe banii noștri.

  • Reducere de ochii lumii… un articol normal scotea asta in evidenta, nu ii lauda de parca l-au negociat la jumatate pretul….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.