S-a rezolvat! După moartea lui Mario!

Acest gard era escaladat (aproape zilnic!) de Mario și prietenii din gașca lui pentru a ajunge în clădirea unde s-a produs nenorocirea de săptămâna trecută.

De acolo de sus, unde se vede fereastra de la ultimul etaj, a căzut Mario în gol. Puștiul a căzut pe ciment (s-a dat și cu capul) și a murit pe loc!

Ca să nu se mai întâmple și alte nenorociri, proprietarul clădirii i-a comunicat azi reporterului buzoienii.ro că „am dispus montarea pe gard a unei alarme cu senzori de mișcare. Când se va apropia cineva de gard va porni alarma și se va aprinde un proiector. În plus, vom monta și o cameră conectată la băieții de la firma de pază Bavadi, de alături”.

Acest gard era escaladat aproape în fiecare seară de Mario și băieții din gașca sa. După montarea alarmei și a camerei de supraveghere probabil că tinerii nu vor mai putea accesa clădirea și curtea fostei poște

Citește și:

loading...

Un comentariu la „S-a rezolvat! După moartea lui Mario!

  • Acum craii de la Posta-Veche ramasi in gasca urmeaza sa puna in aplicare scenariul tentant: ,,Ia sa le aratam noi cum o sa le fentam sistemul de alarma”.
    Cu atat mai mult cu cat deja cunosc in ce consta acest sistem.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.