S-a rezolvat una din cele mai proaste străzi din oraș

Veste bună pentru cele câteva sute de buzoieni de la cele cinci blocuri muncitorești din cartierul Integral – vizavi de Drăgaică.

Azi, la prânz, muncitorii de la Urbis Serv au purces la așternerea primului strat de asfalt pe una din cele mai proaste străzi din oraș (vezi foto – cum era înainte).

Din păcate, astfaltul n-a putut fi dus până în capăt (și nici în parcări), cum și-ar fi dorit locatarii, dar și primarul Toma.

Din păcate, fostul proprietar al întregii zone – firma Integral – a vândut parte din teren către locatarii de la bloc – ca locuri de parcare.

„Îmi pare rău, dar noi, Primăria, nu avem voie să asfaltăm decât acolo unde e domeniu public. Nu putem intra unde este teren privat. O soluție ar fi ca respectivii proprietari să doneze terenul primăriei sau să ni-l vândă nouă, eventual cu prețul cu care l-au cumpărat ei de la Integral. Vom vedea ce se poate face”, a spus Toma.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „S-a rezolvat una din cele mai proaste străzi din oraș

  • Pai cand va apucati de treaba nu faceti o informare despre ce aveti de asfaltat , dar oricum , mai contabilizati 20 m de asfalt ca si o mare strada . TOTUL SE FACE POMPIERISTIC .

  • Si prelungirea str.Dorobanti pana incapătul str.Bucegi cand?.S-a spus că nu s-a facut din cauza celor cu apa.Gata țevile s-au schimbat,cartierul s-a declarat asfaltate si gata n-e lăudăm ca am facut.Eu stau de 40 de ani in zona si acea str.nu s-a asfaltate niciodata,doar s-a carpit

  • In atentia haterilor , care tot aveti reprosuri de facut administratiei : s-a asfaltat in 2 ani mai mult decit s-a asfaltat in 20 ani de Boscodeala . Se lucreaza , sint echipe de asfaltari la Caraiman , pe Arinului si in alte locuri . Nu se poate face totul dintr-o data si se mai sta si dupa alte lucrari gen apa/canal …. Se incepe HORTICOLEI zilele astea …. Atit se poate momentan in conditiile in care a venit sezonul rece . La primavara sint sigur ca se va continua , insa atitea utilaje sint ! Nici oameni nu gasesti sa angajezi ( vezi Sri Lankezii si Vietnamezii de pe santierele din oras Bratianu si Eminescu … ) . Iar la reabiliare blocuri erau moldoveni de peste Prut si Turci !

  • Str Parang e ca dupa bombardament. Cand o asfalteaza

  • Trec rar pe str. Parang, dar in ultima vreme mai mult de vit. 1 nu pot da la masina, efectiv.
    Si aia, la turatie minima :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.