S-a schimbat și traseul autobuzului după apariția indicatorului

De câteva zile la intersecția dintre str. Oltului și str. Transilvaniei a apărut un indicator nou:

Șoferii care vin de pe str. Oltului sunt obligați să vireze dreapta chiar dacă au drum înspre fabrica de bere – cu întoarcere în minigirația de la intersecția Transilvaniei cu Titulescu și Constituției.

Apariția noului indicator a dus și la modificarea traseului autobuzului 4.

Întrucât nu mai poate vira stânga (Oltului – Transilvaniei), autobuzul 4 va circula la traseul Caraiman – Martirilor – Titulescu – rond Transilvaniei. La întoarcere se va accesa strada Oltului (ca și până acum).

Autobuzul nr. 4 e folosit intens de elevii liceului Eminescu (după mutarea temporară pe str. Transilvaniei)

Citește și:

loading...

3 comentarii la „S-a schimbat și traseul autobuzului după apariția indicatorului

 • Chiar sunt niste rond-uri unde chiar se poate intoarce …. si aceste si cel de la intersectia cu strada Bazalt. Sigur nu locuieste in buzau cel care gandeste strategiile astea de trafic.

  Răspunde
 • Carte multa nu se cere ci prostie si putere.

  Răspunde
 • Eu o vad ca o decizie proasta.
  Asta pentru ca acel giratoriu de la interzectie Titulescu-Constitutiei e unul improvizat si in care e dificil sa faci intoarcere fara sa risti un accident.
  Iar noua masura te face si sa tai benzile, ca daca intri pe banda 1 n-ai nici o sansa sa faci intoarcere in giratoriu, cel putin nu fara sa indoi tabla masinii. Iar politia te va scoate tot pe tine vinovat.
  Ei ne spun ca vor sa polueze lumea mai putin din mersul masinilor si sa reduca numarul accidentelor, dar iau masuri care ne obliga sa mergem si sa petrecem mai mult timp in trafic si sa riscam mai multe accidente.
  Cine circula des pe acolo si la orele de varf de trafic stie situatia… aia care circula pe acolo doar in weekend la pranz cand e pustiu pe strada nu au cum sa inteleaga.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.