S-a sfârșit într-o zi. Aliment alterat. Era rudă cu primarul Toma

Tragedie pentru familia cunoscutului gospodar Nelu Pavel din Tăbărăști.

Matei, băiețelul familiei de doar 5 ani și patru luni, s-a sfârșit aseară.

Sâmbătă dimineață băiețelul nu avea nimic. La masa de prânz a mâncat un aliment alterat.

Băiețelul s-a simțit rău și a vărsat în mai multe rânduri. Părinții au sperat că este ceva trecător și că Matei își va reveni.

Inclusiv părinții lui Matei s-au simțit rău. Duminică, deodată, starea lui Matei s-a degradat. S-a sunat la ambulanță.

Tatăl n-a mai avut răbdare, l-a suit pe micuț în mașină și a plecat în goană spre spital. Pe drum s-a întâlnit cu ambulanța.

Din păcate, micuțul s-a sfârșit în drumul spre spital spre disperarea celor de pe salvare.

Tatăl s-a prăbușit când i s-a spus.

„Da, Nelu, tatăl copilului, e vărul meu bun. Ce nenorocire pe el. Nelu e un om de toată isprava, muncește mult, e serios. E fermier, cultivă pământul. Am vorbit azi cu soția. Vă dați seama prin ce trec. Nu știu nici ei exact de la ce le-a fost rău”, a spus în această seară primarul Toma.

Cel mai probabil cauza decesului se va afla în urma autopsiei, asta în caz că mai contează prea mult. Bănuielile familiei se îndreaptă înspre sarmale sau clătite.

Aseară, inclusiv tatăl a fost internat în spital pentru toxiinfecție alimentară. Familia mai are o fetiță de 12 ani.

Băiețelul va fi înmormântat cel mai probabil joi.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Părți din căruță, pe toată lățimea șoselei. Iată foto de la fața locului CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „S-a sfârșit într-o zi. Aliment alterat. Era rudă cu primarul Toma

  • Daca exista lege si este incalcata ,asta se-ntpla!.

  • Regrete pentru familia în suferință! Să aibă puterea să depășească momentul tragic! Referitor la alimente alterate:in piata centrală la anumite pescării (nu doresc să dau nume, să nu se considere că am ceva cu persoanele în cauză)nu este înscrisă data capturii și data expirării!M-am dus să cumpăr pește și în fața mea două doamne spuneau cu reproș că au cumpărat știucă și nu au putut să o consume că era alterată.Cred că ar fi cazul unor controale severe, să nu se mai întâmple cazuri tragice ca cel al băiețelului decedat!

  • In piata centrala numai marfa infecta gasesti…adusa din surse dubioase, mentinuta in spate in conditii insalubre, si expusa in fata in conditii insalubre.
    De fiscalizare nici nu mai zic, e inexistenta acolo, bonul fiscal e de mult abrogat acolo. Noroc ca au deschis aia de la Carrefour un Market acolo, si mai spala rusinea, ca daca nu era Careffour Market acolo puteai spune fara sa gresesti ca in Piata Centrala nu se emite bon fiscal.
    Iar autoritatile se fac ca nu vad… ceva imi spune ca au devenit oarbe contracost, dupa ce au primit “dreptul” de la patronii infractori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.