S-a tăiat panglica la Galleria Mall. Premieră la Buzău și în țară

La ora scrierii acestor rânduri, biblioteca de la mall e funcțională, iar buzoienii amatori de lectură sunt serviți de doamnele bibliotecare.

Înainte de prânz, Sorin Burlacu, directorul Bibliotecii Județene Buzău, a invitat oficialitățile prezente – Emanoil Neagu (șeful CJ Buzău) și gen. Gheorghiță Vlad (comandant Divizia II Infanterie Getica) să taie panglica.

Apoi a invitat publicul să viziteze cum s-a amenajat biblioteca la mall, o premieră la nivelul României.

„Astăzi, ne simțim precum niște campioni. Pe prima treaptă a podiumului, în timp ce se cântă imnul. A fost o muncă fantastică a tuturor angajaților bibliotecii în ultimele patru luni. De strâns toate cărțile și apoi, mai greu, de pus înapoi pe rafturi, fiecare la locul ei”, a spus Sorin Burlacu, directorul bibliotecii.

„Le mulțumesc tuturor angajaților bibliotecii pentru efortul depus, dar și celor din jandarmerie, poliție și armată pentru ajutorul dat. Să nu-i uităm nici pe angajații Consiliului Județean care au reușit tragerea proiectului cu fonduri europene necesar reabilitării imobilului de pe Bd. Unirii. Totul arată foarte bine, sunt convins că biblioteca va avea mai mulți clienți. Ca și la Muzeul Județean se vor desfășura aici și alte activități, nu doar cele tradiționale de împrumut cărți”, a spus Emanoil Neagu.

Biblioteca va funcționa la etajul I, în dreapta Happy Cinema, cu program 08.00 – 19.00 de luni până vineri.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „S-a tăiat panglica la Galleria Mall. Premieră la Buzău și în țară

  • cosa nostra in actiune ! n a ramas nimeni pe acolo sa citeasca o carte…

  • Ar trebui sa functioneze treptele rulante incepand cu ora 8 dimineata, avand in vedere ca functioneaza 3 institutii publice , acum, in acest mall si nu la ora 10 dupa vechiul program cand deschid magazinele!

  • Ar fi trebuit sa anunte si ca dupa taierea minunatei panglici vor pune gratiile si vor pleca acasa.

  • De cand institutii publice isi permit sa inchirieze in zone comerciale private? Intai cu buletinele de la etaj la Aurora acum asta!

    Pe bani publici sa se duca in sedii publice nu sa plateasca la privati si sa le uple alora Mall-urile!

    Dar in Buzau pana si Politia da buletine in Mall!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.