S-a terminat derby-ul dintre Voința Lanuri și Gloria Buzău! Iată aici rezultatul

În urmă cu doar câteva minute s-a încheiat derby-ul ligii a patra dintre Voința Lanuri și Gloria Buzău.

La pauză Gloria a condus cu 1-0, după un gol marcat în prelungirile primei reprize de Alin Marcu, după o recuperare și o pasă excelentă a lui Babageanu.

„Unul din fundașii mei s-a apucat să dribleze în apărare, a pierdut mingea și am luat gol. A fost la pauză un rezultat meritat pentru că Gloria a jucat mai bine. După pauză a fost rândul nostru să fim mai buni. Noi am avut trei ocazii mari, cei de la Gloria încă una. Din astea trei noi am dat un gol prin Chiriță. S-a încheiat 1-1, rezultat echitabil după părerea mea”, a precizat Tase Lăptoiu, antrenorul de la Lanuri.


„Da, rezultatul e echitabil. Puteam face și noi 2-0, dar și ei 2-1. N-am făcut cel mai bun meci al nostru, dar e bine că am rămas neînvinși. Singura echipă neînvinsă în turul campionatului. Păstrăm două puncte avans, iernăm pe primul loc, suntem liniștiți. Avem timp toată iarna să continuăm să ne întărim pentru a fi mai buni de la primăvară și să câștigăm seria fără emoții”, a povestit la final și Vasile Tudose, antrenorul Gloriei.

SCM Gloria a avut azi și noroc întrucât o altă urmăritoare, Team Săgeata, s-a încurcat neașteptat la Balta Albă (1-1).

De asemenea, Locomotiva a pierdut pe teren propriu cu Gălbinași.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În clasament, Gloria termină turul pe primul loc (12 victorii și 3 remize), cu două puncte mai mult decât Voința Lanuri și cu trei peste Team Săgeata.

 

 

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.