S-a trasat linie continuă între cele două benzi pe podul de la Mărăcineni. Iată cum le răspunde poliția șoferilor îngrijorați

De câteva zile, atât pe sensul către Buzău cât și dinspre Buzău, pe podul de la Mărăcineni s-a trasat de la un capăt la altul marcaj de linie continuă.

Mai mulți șoferi au remarcat acest lucru și au cerut îngrijorați lămuriri:

„Ar însemna că pentru a nu trece peste linia continuă ar trebui ca șofer să te încadrezi de la început pe banda care trebuie. De exemplu, dacă vii din Buzău și vrei să ajungi la Săpoca ar trebuit să te încadrezi pe prima bandă, iar pentru Poșta Câlnău pe a doua”, ne-a scris un taximetrist.

Lămuriri liniștitoare pentru șoferi ne-a oferi cms șef Silviu Dinu de la Poliția Rutieră Buzău:

„În acest caz trecerea peste linia continuă nu e contravenție pentru că e pe același sens, nu se trece pe sensul opus când se consideră ca fiind depășire. Deci, șoferii pot schimba, cu semnalizarea corespunzătoare, banda de deplasare pe pod. Trasarea liniei continue are legătură cu viitoarea închidere a podului pe sensul către Buzău, când traficul de pe acest sens va fi direcționat pe celălalt pod. Atunci, da, va fi contravenție încălcarea liniei continue”.

Închiderea, pentru reparații, a podului de pe sensul către orașul Buzău se va face conform programării în luna martie.

Citește și articolul: Exclusiv! Nou cartier de blocuri între Kaufland și biserica Sf. Ștefan (click AICI)

Lucrările ar urma să dureze în jur de patru luni, interval în care pe pod se va circula bară la bară, iar de o parte și de alta se vor forma cozi uriașe la anumite ore din zi.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „S-a trasat linie continuă între cele două benzi pe podul de la Mărăcineni. Iată cum le răspunde poliția șoferilor îngrijorați

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.