„S-a urmărit arestarea mea”. Iată ce decizie a luat funcționarul din Primăria Buzău


Adrian Tănase, fost director adjunct al Serviciului de Evidență a Persoanelor din Primăria Buzău, susține că incidentul s-a consumat zilele trecute la ghișeul deschis în Galleria Mall.

„În timp ce deserveam acel ghișeu s-a prezentat o doamnă. Avea în mână o cerere pentru eliberarea cărții de identitate. Pe lângă cerere mi-a pus în față și pașaportul de unde ieșea cam un centimetru o bancnotă de 50 de euro. Putea fi și mai mult, dar eu așa am reținut. Rugămintea doamnei era ca în schimb să fac  ce trebuie pentru a-i elibera cartea de identitate în cel mai scurt timp posibil. Când am văzut toate astea, am ridicat tonul și i-am solicitat să plece imediat că altfel sun la 112. Femeia s-a albăstrit la față, a luat cererea și pașaportul, a făcut câțiva pași înapoi și dusă a fost. N-am lăsat lucrurile așa, am mers la parchet și am făcut plângere penală la domnul procuror Văsâi”, a povestit Tănase.

Tănase, ofițer de poliție și doctor în managementul serviciilor publice, e de părere că mituitoarea n-a acționat de capul ei și că a fost doar partea văzută a cabalei menite să-l lase fără serviciu.

„S-a jucat tare, s-a urmărit arestarea mea. Dacă făceam greșeala de a lua banii, fie și pentru a-i folosi ca probă în plângerea mea ulterioară, eram mâncat. Sunt aici o doamnă șef de serviciu și un polițist – inspector, într-o relație de complicitate,  și care vor să scape de mine. E o poveste mai lungă, i-am prins în timp cu mai multe nereguli pe care le-au făcut. Se tem de mine mai ales că am anunțat și faptul că m-am înscris la concursul pentru ocuparea postului de director al serviciului. Am făcut și o plângere la ITM la adresa lor pentru hărțuire și discriminare”, a adăugat Tănase.

Rămâne de văzut ce se va mai întâmpla în această speță și ce rezoluție va da parchetul la această plângere.

În cazul în care persoanele vizate de acuzele funcționarului din Primăria Buzău doresc să-și prezinte propria versiune, reporterul buzoienii.ro le va publica imediat replica.

loading...

11 comentarii la „„S-a urmărit arestarea mea”. Iată ce decizie a luat funcționarul din Primăria Buzău

 • Teoria conspiratiei.
  Femeia probabil a dat pentru ca asta e obiceiul daca vrei sa iti faca actele mai rapid.
  Indiferent de cine era la ghiseu tot incerca sa ofere.
  La fel cum si la medici e obiceiul.

  Si e si cam prostalau, practic se da in gat ca nu a luat pentru ca stie ca are conflict cu colegii si ii era frica sa nu il dea in gat sau sa ii faca un flagrant.

 • Ce ai facut, mai, Adisor? Ai ratat un Live cu flagrantul?

 • Eroare, nu e doctor în drept!

 • Bietul de el, suferă de mania persecuției!

 • Eu cred că aici s-a făcut exces de zel .

 • Se incearca eliminarea celor care “încurcă”
  Dragi sefi si “rău facatori”
  Mai sunt si oameni seriosi,care vor sa-si faca treaba corect!

 • Alo,petcule,ai dispoziție de la domnul primar sa semnezi cererile în locul doamnei Vasile ?dar răspunsul la petiții?de ce ai abuzat cei 10 elevi de la bobocu?știi ce greu e la arest ?succes la pușcărie !

 • Acest individ a fost diagnosticat cu boala maniaco depresiva(bipolar)..in mintea lui tulbure suspecteaza pe toata lumea ….ar trebui sa verificati si cate sanctiuni are in decursul carierei si de cate ori a fost anchetat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.