ADIO! S-a votat azi! Nu va mai fi în capătul Bd. Bălcescu!

Adio parcare specială pentru saloanele de nuntă Grand din capătul Bd. Bălcescu înspre Crâng.

Consilierii locali au votat azi în ședința CLM Buzău desființarea acestei parcări.

În aceste condiții, în zilele de weekend bulevardul N. Bălcescu va rămâne exclusiv pentru traficul pietonal.

Accesul pe bulevard al mașinilor va fi interzis, cu excepția celor de poliție, pompieri și salvare în cazul unor evenimente nefericite.

Facilitățile pentru proprietarul saloanelor de nunți (domnul Dudu a extins saloanele fără să-l intereseze de parcare!) au fost decise de fostul primar C-tin Boșcodeală – care a comandat polițiștilor locali să dea la o parte bariera pentru nuntași. Când aveau loc nunți în toate cele trei saloane se ajungea ca mașinile parcate să ajungă până la Consiliul Județean.

Merite pentru sistarea acestei situații care i-a deranjat ani la rând pe buzoienii de bun simț îl au consilierul C-tin Ionescu (PNL) – pentru că a propus desființarea acestei parcări – și ceilalți consilieri locali pentru că azi au votat pentru.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Pe lângă shaorma, clienții vor trebui să mai achite ceva. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

11 comentarii la „ADIO! S-a votat azi! Nu va mai fi în capătul Bd. Bălcescu!

 • Toata treaba a plecat de la Brebeanu si televiziunea lui. Ce nu stiti voi este ca dl Dudu a fost primul care a facut salon de nunti in Buzau.
  Asa se intampla cand se doreste sa fie doar unul stapan, fara concurenta.

 • Felicitari….un lucru minunat in opinia mea

 • Lucrurile se schimba în bine…
  Bravo!
  Prea se credeau unii stăpâni în acest oraș.

 • felicitări prea pusese stăpînire pe drumul public , se vedea că-i mostenirea lui masă tăia și spînzura asta pentru că avea spatele asigurat de anumiți indivizi care erau la conducere
  primărie , politie si prefectură toti erau implicații in situația de față chiar si dupa caderea lui Boscodeala sa continuat acelas lucru cu parcarea, deci il ținea în spate și Prefectu Buzăului , inclusiv șefi Poliției

 • Foarte buna propunerea, loc avea sa faca parcare acolo, dar a preferat sa nu faca din moment ce ii puneau politicienii locali la dispozitie bulevardul dupa bunul plac gratis

 • Dar cu Brebeanu si cortul din Crang ?

 • Ce va mai bucurați cand sabotati niste afaceri. Nu va puneti si in locul celui cu restaurant. Puneti acum si taxa la Jabbar. Si ce câștigati? Ca le faceti viata mai grea celor cu afaceri? Cine aduce bani la bugete fraierilor? Aplauzele sau afacerile ?

 • Nu am nimic cu individul sau afacerea lui dar dacă oricare dintre noi am fi avut posibilitatea sa obținem acel local nu am fi făcut-o? Suntem ipocriți. Și ca orice roman invidioși. Politicienii care nu sunt mai deștepți speculează prostia. OARE BULEVARDUL NU SE PUTEA ÎNCHIDE PANA LA ALEEA DIN FATA MUZEULUI? Lipseau câțiva metrii și nu ne mai relaxam la plimbare pe bulevard.

 • Oameni buni, terenul din jurul restaurantului (si ala privatizat prin metode dubioase ca si restaurantul) e pus la vanzare, patronul restaurantului il poate cumpara daca nu a facut-o deja si amenaja acolo parcare pentru clienti… dar e mai simplu sa iti mai iei un ML nou sau alt bolid pentru odrasla decat sa faci asta… e mai dulce spatiul public gratis.
  Voi sunteti rude cu el de vreti sa faca bani pe spatele altora degeaba?
  In afaceri trebuie sa investesti ca sa scoti profit, capitalitilor… dar la noi in Romania nu prea sunt capitalisti, doar smenari care s-au improprietarit pe domenii publice si le-au valorificat in scopuri personale sa faca averi.

 • Pe mine pentru un loc de parcare mic ascuns dupa blocuri Primaria ma pune la plata 90 lei, in timp ce patronul de acolo primea tot bulevardul gratis sa il foloseasca ca parcare in buricul targului si cu paza inclusa de la Politia Locala. Intreb si eu, asta e afacere sau hotie?

  Iar pe timpul cand nu e inchis bulevardul patronul are mereu parcat ilegal Mercedes ML-ul in fata pe banda de circulatie si incurca circulatia iar Politia se face ca nu vede si sta sa ii pazeasca Mercedesul ML?

 • COMUNIŞTiii..Aveau şi parcare Proprie..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.