S-au adăugat 111 la zece mii. Primul succes al lui Toma la partid

Ar fi primul succes al lui C-tin Toma, dar nu ca primar, ci în calitate de șef al PSD pe municipiul Buzău.

În această seară, Toma a semnat și înmânat primele 111 noi legitimații ale unor buzoieni care au dorit să intre în partid.

Alături de Toma, ales în septembrie președinte pe municipiu, s-au aflat Marcel Ciolacu, șeful PSD pe județ și Emanoil Neagu – președintele executiv.

„Doar astăzi am primit în rândurile noastre 111 noi membri în organizația municipală PSD Buzău. Mă bucur pentru că oamenii au încredere tot mai mare în echipa PSD de la Buzău, sunt alături de noi și susțin toate lucrurile bune pe care le facem împreună pentru acest județ. Pentru toți buzoienii, vom continua să muncim și să realizăm proiecte care să aducă prosperitate și dezvoltare comunităților pe care le reprezentăm!

PS: Sunt convins, însă, că reușita acestui val de noi adeziuni se datorează determinării și șarmului inegalabil al primarului Toma, președintele organizației municipale”, a comentat Ciolacu pe facebook.


„Un partid politic înseamnă, în primul rând, muncă de voluntariat pe un set de principii sănătoase, prin care poți să schimbi viața oamenilor. Faptul că am primit astăzi în partid atâția membri este încurajator pentru noi. Ne dorim să întărim echipa cu profesioniști, astfel încât să facem față nivelului mare de așteptări și dorințe de mai bine ale oamenilor” – Constantin Toma

La ședință au mai participat viceprimarul Ionuț Apostu și consilierul local Daniel Lambru, dar și seniorul Aurel Gubandru.

La nivel de județ, PSD Buzău se laudă cu cel mai mare număr de membri: peste zece mii.

loading...

11 comentarii la „S-au adăugat 111 la zece mii. Primul succes al lui Toma la partid

 • Ți-ai primit și tu legitimația , Tereacă? O meriți pe deplin…..

 • Deci, „Ciuma roșie” se extinde!

 • De s-ar înscrie toata țara în PSD ,ce bine ar duce-o românii…

 • Vrajeli de presa..

 • Inca 111 oameni doritori de pomana din bani publici, ori ca ajutoare ori ca posturi caldute de dormit in ele.
  Asta e sistemul, esti pomanagiu si primesti bani publici, vezi cazul lui Lambru prezent in imaginile de mai sus, facut chiar director de institutie desi nu se pricepe la nimic.

 • Din fotografiile postate constat ca toti sunt ……’foarte tineri’.Toti cu parul alb si senilitate accentuata.Ca doar de aceea se spune ca de la o anumita varsta ‘dai in mintea copiilor’.Incercati sa intelegeti ‘ce ii mana in lupta’ pe acesti bieti deznadajduiti si dezorientati si o sa le iertati acest pacat. Nu vor fi insa iertati de soarta si oamenii care inteleg ceva din politica. Dar,c e nu face omul pentru cateva firimituri, putina pomana si niste bilete de autobuz gratuite.Asa sa le ‘ajute’Dumnezeu!

 • Asa era și Lambru. Un tânăr lipitor de afișe și carator de materiale în campaniile electorale, după care a ajuns director…
  Trebuie sa fii credul sau chiar senil sa te înscrii în orice partid în România.

 • Ha, ha, ha…… 111 !!! Mai multi decat toti racolatii cuplului Ponta-Rache pentru partiduletul infiintat….

 • LUATI NUMAI COPII ??? DEJA ATI TERCUT LA ALTA ETAPA !!!!! INTRECETI ORICE MASURA MORALA

 • jalnic spectacol! ce ar mai fi de spus?
  dar lambru ala ce liceu a facut? ce pregatire are?
  oricum cred ca primaru si ciolacu vor trece la pro romania
  posibil sa preia tescaru partidu la buzau!

 • Lambru a facut liceul Tehnic din zona industriala.
  Pregatirea o are facuta la partid, atarnand pe langa cei mai mari si facand comisioane pentru ei ca sa ii ofere si lui un post. Si nu a durat mult ca a si primit sef de director de institutie ca recompensa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.