S-AU ALOCAT BANII CĂTRE PRIMĂRII. NEAGU: „PRIMARII ȘI-AR FI DORIT MAI MULT, DAR ĂȘTIA SUNT BANII”

În această dimineață s-a desfășurat pe repede înainte ședința extraordinară a CJ Buzău în care s-au aprobat proiectele de hotărâri prin care s-au distribuit către primăriile din județ sumele defalcate din TVA și impozitul pe venit. Acest pas era necesar și urgent pentru ca primăriile să-și întocmească în perioada următoare propriile bugete. 

„Am avut discuții cu fiecare primar în parte pentru a le afla proiectele și necesitățile. Eu zic că 95% dintre ei au înțeles că ăștia sunt banii de care dispunem și au plecat mulțumiți. Evident că unii dintre ei și-ar fi dorit mai mult, îi înțeleg, dar trebuie să ne întindem cât ne e plapuma” a concluzionat șeful CJ Buzău, Emanoil Neagu.

Un alt punct de pe ordinea de zi a prevăzut preluarea în proprietate de către CJ Buzău de la Primăria Colți și a clădirii Muzeului Chihlimbarului.

„Muzeul propriu-zis era la noi, la Muzeul Județean, iar clădirea la Primăria Colți. Așa  am luat-o noi, dispunem de banii necesari pentru a o moderniza. Vă rog să constatați sprijinul pe care îl acordă CJ Buzău dezvoltării turismului local. Anul trecut, tot pe banii CJ Buzău, s-a asfaltat după foarte mulți ani drumul de la Pătîrlagele până la Colți”.

Galant, ca de obicei, Neagu a oferit la începutul ședinței câte un trandafir celor trei doamne consilier județean și ziaristelor prezente. 

Auraș Tereacă

 

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.