S-au bătut până au ajuns la spital

Au petrecut, au băut, s-au luat la bătaie și au ajuns la spital.

Unii au ajuns la urgențe aduși de rude, alții cu ambulanța sau cu autospeciale ale jandarmeriei ori poliției.

Reporterul buzoienii.ro a văzut și cazuri amuzante în care în ambulanță erau transportați la grămadă inclusiv polițiști și jandarmi.

Forțele de ordine au fost rugate de personalul medical să asigure ordinea și disciplina din salvări până la predarea pacienților la spital.

Pe lângă scandalagii, la spitalul județean au ajuns și pacienți cu probleme digestive, respiratorii, dar și cu patologie cronică.

În total 455 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cei mai mulţi au ajuns la spital a doua zi de Paşti – 175 de persoane.

În noaptea de înviere, la Maternitatea Buzău au avut loc 5 naşteri, 2 băieței și 3 fetițe (2 născuţi prin cezariana, 3 spontan).

Prima naştere s-a înregistrat la ora 4,24. E vorba de un băiețel, născut spontan, cu greutatea 3,480 kg.

Citește și articolul: Carrefour vrea să ucidă non-stopul de la intersecția Unirii cu Patriei

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „S-au bătut până au ajuns la spital

  • Beau ca porcii , se îmbată ,se iau la bătaie ,și tot ei sunt maltratați și supărați pe cei care încearcă să-i dreagă cât de cât . Eu pe ăștia i-aș închide ,așa băuți cum au venit ,și nu le-aș da nici apă caldă de băut .Drojdia societății .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.