S-au deschis primele magazine. „Eu le-am vândut pe toate”

S-a deschis deja pe această linie un magazin de tâmplărie PVC și urmează în următoarele zile un supermarket Triton și un sediu de partid (Pro România).

E vorba de spațiile comerciale de la parterul blocurilor de la blocurile Orizont de pe Bd. Unirii.

„Noi le-am vândut pe toate de acum doi ani. Tot ce vedeți pe acea linie are proprietar. Persoană fizică sau privată. Nu s-au deschis încă toate întrucât oamenii așteaptă ca primăria să amenajeze parcarea din față”, a declarat Ionel Gagu, directorul Concas, firma de contrucții care a ridicat blocurile.

Veste bună pentru locuitorii din Orizont. Tritom Market va deschide un supermarket
Ultimii veniți sunt oamenii lui Victor Ponta de la Buzău

Ultimele informații sunt că Primăria Buzău va amenaja parcarea din față când se va derula proiectul de modernizare cu fonduri europene a Bd. Unirii. Urmează a se anunța firma care va executa lucrarea, la pachet cu str. Transilvaniei și Aleea Industriilor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

4 comentarii la „S-au deschis primele magazine. „Eu le-am vândut pe toate”

  • Eu nu înțeleg. Gagu face blocuri pe un teren care nu ii aparține, le vinde, iar primăria trebuie sa dezvolte infrastructura. Asa face un dezvoltator adevărat? Nu cred!
    De la un prieten, am aflat că îți cumperi casa în Orizont de la dezvoltator, după care cumperi și terenul de sub casa tot de la dezvoltator după ce acesta îl cumpăra de la primărie (?!). Parca nu se stabilise cine este proprietarul de drept al acestui teren.
    Cateva spatii comerciale de dimensiuni mici nu transforma zona într-una comerciala.

  • Vom vedea la primul cutremur mai serios cat de trainice sunt majoritatea blocurile contruite de Concas acolo. Eu unul sunt rezervat.

  • Manarii psedisto -boscodiste! Si continuate de Toma! Justitia aia nepatata unde e ? Doar in visele noastre de fraieri si de catei!

  • Terenul de acces este public acolo, de aceea se ocupă Primăria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.