„S-au implicat și ei să ajute. Gratuit! Le mulțumesc”

Mulțumiri adresate de primarul Toma către Kaufland (Frăsinet) și Aurora Mall (mai nou Buzău Shopping City).

„Au fost de acord, atât Kaufland, cât și Aurora Mall, să găzduiască gratuit, pe timpul serii și al nopții, mașinile cetățenilor din cartierul Micro III, acolo unde s-au început lucrările de amenajare a Parcului Iazul Morilor. Le mulțumesc pentru că s-au implicat și ei la rezolvarea acestei probleme și la dezvoltarea zonei”, a spus Toma.

De ieri au început lucrările pe teren pentru amenajarea noului parc. Vor fi două lacuri, spațiu verde, un debarcader la primul lac (cu terasă și muzeu), un pod peste al doilea și o parcare.

C-tin Toma: „Chiar dacă acum unii dintre riverani sunt nemulțumiți că nu mai pot parca lângă bloc, la final vor fi mulțumiți. Vor avea un parc în vecinătate, plus că valoarea apartamentelor va crește”.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

4 comentarii la „„S-au implicat și ei să ajute. Gratuit! Le mulțumesc”

 • Intrebare:
  Daca apartamentele vor fi mai vechi imi explica,cineva cum de vor fi mai scumpa(mai valoroase)???
  Deci daca am masina veche si imi asfalteaza parcarea unde o tin, inseamna ca daca o vand iau mai multi bani pe ea???

 • Inseamna ca o sa parchezi masina la ploiesti, o sa locuiesti la buzau, si o sa iei bani cu undita din iazul vietii. Cascadirii rasului, nu mai ai unde parca masina, dar e mai scumpe casele! :))

 • Rămâne de văzut ce o să iasă. Poate fi ceva frumos, modern… Dar pe de altă parte poate deveni şi focar de ţânţărime, miros de canalizare, spaţiu de aruncat gunoaie (de către trecătorii iresponsabili).
  Personal, am încredere în înfrumuseţarea şi modernizarea zonei prin acest proiect.
  Însă reclama că va deveni loc ,,de promenadă” mi se pare cam exagerată, spaţiul nefiind suficient de lung pt. a vorbi de aşa ceva (PROMENADĂ, cu adevărat, se poate face de-a lungul unui râu / fluviu ce traversează un oraş, de-a lungul unei faleze – dacă oraşul e pe malul mării / oceanului, ori în jurul unui lac / heleşteu, cum e aleea circulară din Crângul nostru).

 • Cand or iesi toti pensionarii de la blocurile de vis-a-vis, la spart seminte pe banci toata ziua si petrecaretii tarzii in noapte, la golit peturi de bere pana la 3 dimineata, sa vezi cum un proiect frumos, gandit pentru oameni civilizati, va fi compromis total de meltenii autohtoni, pur-sange !
  Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.