S-au mai pus încă trei metri. „A luat-o din prima!” Vezi VIDEO

La această oră la noua centrală termică din Dorobanți I, muncitorii de la RAM procedează la montarea unei extensii de trei metri a coșului de fum.

„Din prima!”, au strigat muncitorii din nacelă, deși atașarea tubului la vechiul coș s-a reușit la a doua încercare.

Coșul de fum se înalță acum la trei metri deasupra blocului din vecinătate. Extensia s-a făcut pentru a elimina suspiciunea locatarilor că gazele arse ar ajunge în apartamente și le-ar putea afecta sănătatea.

După rezolvarea problemei gazelor, muncitorii de la RAM mai au de soluționat și problema zgomotului funcționării cazanului. „Se lucrează și la asta, sunt mai multe variante, o vom rezolva”, a anunțat Aurel Gubandru, directorul RAM Buzău.

Se procedează acum la instalarea tâmplăriei de termopan la geamuri pentru a se reduce nivelul zgomotul care iese din centrală.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...
   Send article as PDF   

4 comentarii la „S-au mai pus încă trei metri. „A luat-o din prima!” Vezi VIDEO

  • E de bine, nu? Că eu tocmai vroiam să mă debransez. Acum, zic sa mai stau, nuu?!

  • Domnu’ Laiota după cum va exprimați cred ca cel mai bine ar fi sa investiti banii în educația dumneavoastră. Ar trebui sa mai luați ceva ore de Limba și Literatura Romana!

  • Si acum, amibele care sug putina caldura moka, vor sta linistite. I-am ciuruit. Inca o data !

  • Bravo Gabi , estraordinar ai punctat 🙂 nu dai tu lectii :):):) esenta conteaza cel mai mult, nu toti este destepte ca tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.