S-au mai pus încă trei metri. „A luat-o din prima!” Vezi VIDEO

La această oră la noua centrală termică din Dorobanți I, muncitorii de la RAM procedează la montarea unei extensii de trei metri a coșului de fum.

„Din prima!”, au strigat muncitorii din nacelă, deși atașarea tubului la vechiul coș s-a reușit la a doua încercare.

Coșul de fum se înalță acum la trei metri deasupra blocului din vecinătate. Extensia s-a făcut pentru a elimina suspiciunea locatarilor că gazele arse ar ajunge în apartamente și le-ar putea afecta sănătatea.

După rezolvarea problemei gazelor, muncitorii de la RAM mai au de soluționat și problema zgomotului funcționării cazanului. „Se lucrează și la asta, sunt mai multe variante, o vom rezolva”, a anunțat Aurel Gubandru, directorul RAM Buzău.

Se procedează acum la instalarea tâmplăriei de termopan la geamuri pentru a se reduce nivelul zgomotul care iese din centrală.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „S-au mai pus încă trei metri. „A luat-o din prima!” Vezi VIDEO

  • E de bine, nu? Că eu tocmai vroiam să mă debransez. Acum, zic sa mai stau, nuu?!

  • Domnu’ Laiota după cum va exprimați cred ca cel mai bine ar fi sa investiti banii în educația dumneavoastră. Ar trebui sa mai luați ceva ore de Limba și Literatura Romana!

  • Si acum, amibele care sug putina caldura moka, vor sta linistite. I-am ciuruit. Inca o data !

  • Bravo Gabi , estraordinar ai punctat 🙂 nu dai tu lectii :):):) esenta conteaza cel mai mult, nu toti este destepte ca tine

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.