S-au pus plăcuțele cu numele străzilor. Cei doi eroi buzoieni comemorați de Primăria Buzău la un an de la tragedie

E o mică alinare pentru pierderea suferită de cele două familii, însă pentru psihicul zdruncinat al apropiaților orice gest contează și capătă alte dimensiuni. Responsabilii din Primăria Buzău au ținut cont și au grăbit formalitățile astfel încât plăcuțele cu numele celor doi eroi buzoieni să fie postate pe cele două străzi din cartierul Dorobanți înainte de a se împlini un an de la tragedie. De astăzi cele două străzi poartă cu adevărat numele slt (pm) Vizireanu Adrian-Ion respectiv slt (pm) Dumitrescu Iulian după cum se poate vedea din fotografiile alăturate. 


Gestul celor din primărie a fost apreciat și de Paula Vizireanu, soția fostului militar și arbitru de fotbal, care a avut următoarea postare pe Facebook:

Străzile din bz cu numele „Eroilor nostri „!
Multumesc domnului primar si dnului Ionuț Apostu ,ca au facut tot posibilul la rugămințile mele sa fie puse plăcuțele pana la pomana de an ! 😢😢


Membri ai trupelor speciale, Adrian Vizireanu şi Iulian Dumitrescu, au căzut seceraţi anul trecut pe 7 mai de gloanţele talibanilor camuflați în uniforme ale poliţiei afgane.

În Consiliul Local s-a votat în luna februarie ca artera delimitată de str. Dorobanţi şi str. Gârlaşi, care cuprinde blocurile de locuinţe C1, C2, C3, A9, A8, A7, A7A, A5, A4 şi A3 să poarte numele „str. Slt. (p.m.) Vizireanu Adrian-Ion”.

De asemenea, artera de circulaţie delimitată de str. Dorobanţi şi str. Gârlaşi, care cuprinde blocurile de locuinţe B8, B7, B6, E19, D1, D2, D3, C9, C8, C7 şi C6, se va numi „str. Slt. (p.m.) Dumitrescu Iulian”.

Auraș Tereacă

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.