S-au răzgândit părinții Valentinei și vor condamnare pe viață pt. Cosmin Dan ?

Ieri, s-a înregistrat pe site-ul Tribunalului Buzău faptul că Milica Dodan și Aurel Nica, părinții fetei care a ars de vie, au formulat apel.

Pe 30 ianuarie, judecătoarea Mădălina Lăzărescu a dictat o sentință de 24 de ani de închisoare pentru incendiatorul Cosmin Dan, deși existau așteptări că se va merge pe închisoare pe viață.

În hotârâre, judecătoarea a motivat că „instanţa nu s-a orientat către închisoare pe viață pentru că, în primul rând, nici familia victimei nu a cerut-o şi nici parchetul”.

S-au răzgândit părinții Valentinei ?

Faptul că acum părinții Valentinei au depus apel înseamnă fie că părinții Valentinei s-au răzgândit și vor închisoare pe viață pentru criminalul fetei lor, fie că judecătoarea a înțeles/interpretat greșit spusele părinților.

Și Cosmin Dan a depus apel, acesta solicitând o pedeapsă mai mică decât cei 24 de ani deciși de magistratul buzoian.

Apelul va fi judecat din aprilie la Curtea de Apel Ploiești.

Procurorii, indulgenți cu „Martorul”

De notat că procurorii nu au formulat apel, semn că sunt de acord cu sentința judecătoarei de la Buzău (de pe fond). Sunt zvonuri că indulgența procurorilor e legată de anumite delațiuni pe care Cosmin Dan le-ar fi făcut în timp – referitoare la traficul de droguri din Buzău. De altfel, Cosmin Dan avea porecla „Martorul” – în cercul său de prieteni.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău

Procurorii buzoieni au rămas restanțieri față de opinia publică buzoiană și în a explica de ce tinerii care i-au adus benzină lui Cosmin Dan la etajul 8 au scăpat fără nicio acuzație.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.