S-au turnat stâlpii. Investiție strategică pentru orașul Buzău


De o lună au început lucrările pentru înființarea noului supermarket LIDL din Bariera Ploiești.

Așa cum se poate observa din fotografiile alăturate muncitorii au turnat deja stâlpii viitoarei construcții care va găzdui magazinul.

Lucru amuzant – firma care execută lucrările își are sediul pe strada Meșterul Manole (din Curtea de Argeș).

Inaugurarea LIDL Sud este programată a avea loc în aprilie 2019, dar e posibil ca lucrările să se termine mai devreme.

Investiția este un strategică pentru orașul Buzău întrucât va contribui la reducerea aglomerației din zona de nord a mun. Buzău, o parte a buzoienilor urmând să-fi facă aici cumpărăturile.

De asemenea, prin înființarea noului LIDL va crește atractivitatea zonei de sud-est a orașului (după Kaufland Sud, Calea Eroilor și intenția de transformare a Aleeii Căprioarei în zonă pietonală).


Se mărește Aurora MAll

La capitolul supermarketuri/centre comerciale e de notat la nivelul municipiului Buzău și faptul că în același timp e deschis un șantier important și pentru extinderea Aurora Mall – pe terenul (lăsat viran ani la rând) dintre Aurora Mall și Kaufland.

La finalul lucrărilor cele două complexuri comerciale vor fi unul lângă altul – CLICK AICI pentru detalii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Buzoienii nu vor mai plăti de azi! CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „S-au turnat stâlpii. Investiție strategică pentru orașul Buzău

 • E un magazin. Nu e o investitie strategica. Daca faceau soseaua de centura, autostrada…as mai fi zis..eu un amarat de magazin….incredibil.

 • Daca era o fabrica cu vreo mie de angajati, intradevar era vorba de strategie,

 • Stâlpii au fost turnați in alta parte si „PLANTAȚI” la BUZAU.

 • De ce o fi investiție strategica nu-mi dau seama.
  Ori este vreun obiectiv militar și noi nu ne dăm seama?
  Nu mai aruncati cuvinte și informații aiurea.

 • Bine zice un oarecare. In plus, nu va face altceva decat sa blocheze si sudul Buzăului. Cine merge la kaufland si Carrefour va continua sa blocheze nordul. Iar acum, si sudul va fi blocat de cei care mergeau la contactoare precum si de gura casca. La ce infrastructura exista la intersecția unirii sud, cred ca se va Închide total circulația la deschidere.

 • Nu au fost turnati, ci instalati.
  Centrele comerciale se construiesc din prefabricate, care sunt aduse si montate la fata locului. Nu se mai construieste de mult timp cu betoniera care toarna ciment.

  Pozitia e foarte proasta acolo, iar orice metoda de a le face o cale de acces facila va duce la nenorocirea traficului. Si asta se va intampla, ca doar nu credeti ca gigantii precum Lidl nu vor cotiza la cine trebuie ca sa le faca intrare directa chiar daca asta nenoroceste traficul. Pana si vecinul lor, Brebeanu dupa ce si-a facut cladirea acolo a cotizat sa fie reconfigurata zona ca sa aiba intrare facila in cladirea lui.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.