Top 3 blocuri înalte din Buzău. Iată clasamentul

Ele sunt cele mai înalte trei blocuri din municipiul Buzău.

Reporterul buzoienii.ro a consultat azi mai mulți constructori și ingineri din Buzău care au fixat primele trei locuri în top.

Locul 3. Blocul de la intrarea în Buzău dinspre Mărăcineni. Are parter (unde funcționează clubul Tess) și nu mai puțin de 12 etaje.

 

 

 

Locul 2. Blocul 17 din cartierul Micro V. Are 10 etaje cu apartamente, plus parter și un etaj (ambele generoase ca înălțime) – spații comerciale. În plus, blocul mare are o coamă de un etaj la partea din mijloc (casa liftului).
Locul 1. Blocul 11 B (Olimpic) din Bariera Ploiești. Este fără tăgadă cel mai înalt bloc din Buzău. Are 13 etaje! cu apartamente, plus parter și un etaj – spații comerciale generoase. Proprietarii de la ultimele etaje pot fi invidiați. Beneficiază de o panoramă completă a orașului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te rugăm, distribuie articolul dacă ți-a plăcut!

Citește și articolul: Vor fi VĂZUȚI în primul rând șoferii dar și pietonii. CLICK AICI
Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Top 3 blocuri înalte din Buzău. Iată clasamentul

  • Clasamentul Dvs. mi se pare corect ! V-aș sugera să faceți și topul ( scuzați expresia !) vântului din municipiu, adică locurile unde este un curent de aer de nedescris astfel încât bunicii și copiii să fie feriți . Cineva spunea că-n anii comunismului s-au făcut astfel de măsurători însă n-au fost date publicității din motivele prea bine știute … Erau incriminate intersecția de la Casa Albă, magazinul Fondului Plastic, Sala Sporturilor și Blocul de 13 etaje din Bariera Ploiești… Or mai fi și altele , căci, nu-i așa ? – și vânturile s-au mai … nărăvit …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.