„Să aibă grijă de maluri. Altfel, își bat joc de drumurile noastre”

Emanoil Neagu s-a deplasat la Mânzălești și Lopătari, acolo unde drumul județean a fost înghițit în două locuri de apa Slănicului, după viitura de marți.

La final, Neagu a formulat o critică severă la adresa Direcției Apelor:

„Trag un semnal de alarmă către Direcția Apelor. Sunt probleme mari la ei. Trebuie să realizeze că nu sunt doar proprietari ai albiei râurilor și beneficiari ai diferitelor redevențe și taxe ce rezultă din exploatare. Trebuie să aibă grijă de malurile râurilor lor. Să-și facă lucrările de taluzare, îndiguiri și ce mai trebuie pentru protejarea malurilor. Altfel, își bat joc de drumurile noastre. Degeaba ne străduim să asfaltăm, să atragem fonduri, dacă drumul e luat de ape. Sunt bani aruncați pe fereastră”, a spus Neagu.

Neagu e un tip calm, care se enervează destul de greu. Dar, acum, i-a sărit țandăra pe Direcția Apelor

Șeful CJ Buzău a dat ca exemplu de bună practică Valea Sărățelului (Chiliile, Cănești):

„Lucrurile trebuie făcute cap-coadă. La inundațiile similare de anul trecut de la Chiliile la fel s-au distrus drumurile. Dar apoi n-am refăcut doar drumurile, ci s-au făcut și lucrări de protejare a lor. De-asta, acum, acolo, pagubele au fost minore, lucrările au rezistat. Fac un apel la toate instituțiile implicate, să colaborăm, dar și să ne facem fiecare treaba în dreptul nostru”, a spus Neagu.

Șeful CJ Buzău a anunțat că va solicita bani din fondul de rezervă al Guvernului pentru lucrările de reparații.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.