„Să facem primul Centru de Permanență în Buzău! Susțineți ?”

„Mă voi ocupa personal”, a anunțat senatorul PNL Buzău.

Vlad Pufu dorește înființarea, cel puțin în municipiile Buzău și Rm. Sărat, a unor Centre de Permanență.

Avantajele sunt multiple și au fost explicitate în textul de mai jos:

Rămâne de văzut dacă se va reuși trecerea de la proiect la realizare.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „„Să facem primul Centru de Permanență în Buzău! Susțineți ?”

 • Gata, m-am liniștit! Dacă se ocupă Pufu personal pot să dorm și eu la noapte! Vom avea unde să ne plângem dacă ne supără burtica! Și vom avea și telemedicină! Oau!

  Răspunde
 • Gata!
  Mă voi ocupa personal ca în municipiul Buzău să existe un spital municipal.
  Ce?! Nu mă credeți?! A, eu nu sunt Pufu… Sau Toma…

  Răspunde
 • Nu mi se pare normal daca ai o problema minora de exemplu ti-ai fracturat o mana sa intri in spitalul judetean la urgente si sa astepti langa persoane cu diferite afectiuni contagioase ,aglomerezi + poti pleca cu altele mai grave,iar daca este vineri si ajungi in unitatea medicala 23 august ti se spune sa iei trimitere si sa faci si programare abia de luni daca te vede un specialist.

  Răspunde
 • … articolul este din Povestea Porcului, nu ?

  … cine e Pufu ăsta?!?

  Răspunde
 • Trebuie văzut cum s-au descurcat alte orașe din România în rezolvarea în favoarea omului bolnav a acestei spinoase probleme . Poate ne vom inspira din exemple îndeplinite cu brio și cu pacienții și personalul sanitar mulțumiți . Nu are importanță cine a luat inițiativa – deși mă întreb ce-au făcut cei cu frâiele puterii în mână ? – dar numai cine n-a pățit un necaz medical nu știe situația din UPU și Spitalul județean Buzău … Personal subscriu oricărei inițiative demne de o cauză nobilă precum sănătatea !

  Răspunde
 • Să facem, cu ce cadre îl populează stimabilul? Nu cunoaște criza de personal medical care ”migrează” pentru normă întreagă ”în privat”? Nu i-a făcut nimeni o revista presei cu știrile din ultimele săptămâni, că ar fi aflat de golul rămas în Spital pe secția de cardiologie, de exemplu. Sincer, Pufu îmi face impresia că mai aruncă din când în când o gogorniță d-asta să nu zică lumea că freacă menta într-un stil barbar prin Parlament. Dacă-i studiem activitatea de până acum, constatăm că e de umplutură în Senatul ăla.
  Mă jur că am să mă îmbăt de fericire la prima inițiativă pe care o va avea și care va fi însoțită, punctual, de soluții. Altfel, precum cetățenii Circumscripției 10, care l-au ales, sunt convins că și ei au văzut o problemă în Pufu, dar dacă nu au avut alternativă, aia a fost. Pufu a candidat promițând că va salva mass-media locală de la faliment, pentru cine a uitat. Mass-media locală fiind, cam 70%, EL.
  P.S. Să-l anunțe cineva că face parte dintr-un partid aflat la putere, nu pare să știe nici asta, el tot întreabă și se întreabă.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.