„Să fie al tuturor buzoienilor” + două alte motive

Trei sunt motivele principale pentru care Primăria Buzău a solicitat preluarea Spitalului CFR din Buzău.

Primarul Toma le-a explicat recent:

1) „Spitalul CFR trebuie să fie al tuturor buzoienilor, nu doar al celor cu conexiuni la CFR”

2) „Primăria Buzău are capacitatea de a atrage fonduri europene/guvernamentale pentru modernizarea unității medicale”

3) „Spitalul CFR va fi baza de la care vom pleca pentru a construi viitorul Spital Municipal. E mult mai ușor să faci un spital nou având deja o unitate cu câteva zeci de paturi, decât dacă ai pleca de la zero”.

NOU 1 Primăria Buzău a primit de la firma Agrinvest o donație de 2 hectare pentru a se ridica noul spital municipal (CLICK AICI prin detalii).

NOU 2 Astăzi, consilierii locali au votat în CLM trimiterea cererii oficiale către Min. Transporturilor de preluare a spitalului CFR de către Primăria Buzău (imobile + personal).

Citește și:

loading...

3 comentarii la „„Să fie al tuturor buzoienilor” + două alte motive

 • Dacă e necesar un spital care să fie al tuturor buzoienilor, de ce a fost lăsataă de izbeliște, să devină o ruină, clădirea de pe b-dul Bălcescu ? Parcă acolo a fost un spital. Destinația pe care a primit-o acum e pentru un grup restrâns de oameni, un spital era mult mai necesar și util.

  Răspunde
  • E de evitat ca spitalele să se construiască în interiorul localităților. Se recomandă ca acestea să fie ridicate la periferie pentru a se reduce riscul de transmitere a unor boli contagioase.

   Răspunde
 • Daca se doreste spital in afara localitatilor, de ce dl. Primar + consilierii PSD&PMP au aprobat HCL 6/27.01.2022 ( pentru prietenii MedSaraIs) care permite construirea unui spital de boli contagioase in mijlocul orasului, peste oameni si vointa lor? De ce? De ce dle. Primar „Doamne ajuta! sa mai avem astfel de ‘investitii’?” ‘Investitii’ in buzunarul cui?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.