Să fie JOI ?

UPDATE. Deschiderea podului a fost amânată pentru vineri

Șeful CJ Buzău a fost întrebat azi când se va deschide podul de la Vadu Pașii.

Săptămâna asta, probabil. Podul e deja circulabil. Dar mai sunt mici detalii pe care eu aș vrea să le facem de acum, înainte de deschiderea traficului”, a răspuns Neagu.

Conform informațiilor obținute de reporterul buzoienii.ro din alte surse, podul ar urma să fie deschis JOI.

Mâine (miercuri) se va trasa carosabilul de pe pod cu vopsea reflectorizantă.

Iluminatul podului este și el gata.

În partea dinspre Vadu Pașii, pe Șoseaua Orașului s-a turnat primul strat de asfalt. Și se va da drumul traficului așa, urmând ca al doilea strat de asfalt să fie turnat ulterior (când vor fi gata și rigolele).

Deschiderea podului de la Vadu Pașii va face bine și traficului din orașul Buzău. Se estimează că aproximativ 15% din traficul de pe Bd. Unirii Nord se va muta pe Republicii, Horticolei și str. Dorobanți.

Podul de la Vadu Pașii va putea fi folosit și în caz de blocaj pe podul Mărăcineni

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Să fie JOI ?

 • Un fleac de pod peste un fleac de râu refăcut abia după 16 ani… 16 ani, oamnei buni !!!
  Adică o jumătate de viaţă n-au fost în stare… Iar acum vin şi se bat cu pumnii în piept…,, Uite lume, ce mai mare inaugurare facem noi !!”
  Of, of, of, că tare înceţi, puturoşi şi ricoli mai suntem… De ne-ar vedea chinezii sau japonezii sau coreenii, ar râde şi cu curul de noi… Pt. că ei ar fi refăcut un pod ca ăsta în maxim 1 lună sau două !!
  Dar românaşii din Vadu-Paşi se bucură oricum, chiar şi aşa, după 16 ani… Ce mai contează că în tot acest timp au mai îmbătrânit, au mai încărunţit, lăsându-se uitaţi şi umiliţi ??!…Podul lor e în sfârşit gata iar meritul cel mare e, desigur , al primarului lor GALBEN (nu roŞu precum podul), Firon caftangiul…

 • Da ,pe Dorobanti care asteapta Compania de Apa de ani de zile sa traga o teava!Acum ca au semnat ceva pe fonduri europene ,o sa mai dureze vreo doi ani ,proiectare ,executie ,dar mai intai trebuie Unirii ca asteapta Strabagul austriac sa ia banul romanesc si sa-i faca visele lui Toma !Baiiii oameni incopetenti ,treziti-va ,suntem in sec XXI ,altii se misca cu alte viteze si noi nu suntem in stare sa bagam o teava pt colectarea rahatului buzoienilor!Ptiu!O sila puternica ma cuprinde!
  PS De podul ala ce sa mai zic???Manual de-l faceau niste tigani si era gata mai repede !Rusineeeeee autoritati de cacao!

 • Pt Raul. Strabag nu prea ia banul românesc, proiectul e pe fonduri europene.
  Iar pt. Dorobanti și alte vreo 40 de străzi din oraș probabil că s-a meritat asteptarea.
  Când ar fi avut orasul Buzău 35 mil. € să facă așa lucrări ?

 • La cea mai mică ploaie, rigola pietonală se transformă în băltoacă. Pe sensul Vadu Pasii-Buzau, aceeași rigolă pietonală nu este accesibilă, balustrada de protecție fiind continuă și în dreptul intrării pe pod.

 • Lasă.i Auras, ca le este dor de boscodeala, unde pe vremea lui curgea miere si lapte.Aveam șosele, eram super dezvoltați.

 • Bună ziua! Întrebare pt Neagu si Auras Tereacă :
  De ce mama lui Ștefan cel Mare nu se termină tot ce ar trebui făcut și apoi să îi dea drumul la circulație? Multe lucrări sunt neterminate, cu speranța că vor continua când… Or zbura câinii vagabonzi…
  Care a fost data estimata de finalizare a lucrărilor reportere si dumneata Neagule??? Câți bani s au mâncat în plus? Asta nu mai spuneți. Aruncați vorbele de parcă le ati făcut din banii voștri. Sau a ti stat dupa program sa munciti la pod.
  P. S domnule Neagu si primar toma… Pe când un sens giratoriu la Mărăcineni in dreptul pensiunii Bianca? Pt a fluidiza accesul pe dj 203 k si spre oraș??? Ne chinuim de ani de zile. Faceți si acolo un rond ca este mai important decat cel de la Autorolla!
  Mulțumesc.
  Cu deosebit respect Nelu Vasilache!

 • Hai ma Auras ,n-am chef de polemica!Stiu ca sunt bani europeni,dar nu era mai bine sa -i ia o firma romaneasca???Bani europeni ,care pleaca in Europa inapoi,nu raman in tara!Vezi la Umbrarescu ,’tu-i mama lui ,care si-a facut firma de firma si concureaza cu toti maharii straini!Dar coruptia romaneasca care da contracte la straini!Vezi Aktorul ala grecesc care se chinuie de 7 ani pe A 10 ,Alba Iulia -Aiud de 7 ani si de ,,bine” ce lucreaza i-a dat un tronson pe A0 !Ce dracu e asta daca nu coruptie ca prostie nu cred!S i cu fondurile astea ,macar impune-le dracu termene clare de executie!Ce dracu face Neagu cu Cladirea Bratianu???Aud???Etc,etc !Nu-i mai tine in brate pe politicieni ca nu-si fac treaba nici pe sfert din ce-ar trebui !Ori sunt p…i ori corupti !Grav cand sunt de amandoua!Si ar fi multe de spus dar n-am timp!Pa!

 • Pt Raul. Banii nu pleacă înapoi. Strabag România e firmă românească. Are angajați români, plătește taxe și impozite aici, cumpără materiale din România. Poate că duce în Austria profitul, dar și pt. ăla plăteste impozit ca orice altă firmă.
  Și altceva. Dacă prindea contractul o firmă de la noi de la Buzău imediat i s-ar fi lipit eticheta „firmă de casă”.
  Concluzia: nouă, niciodată, nu ne convine nimic. Rău cu bască, rău fără bască.

 • Te faci ca nu pricepi! Ce-am zis eu si ce-ai raspuns tu! In sinea ta ai inteles foarte bine dar …Ma opresc aici ,pt ca ti-am spus ca n-am timp de polemica! Comentez de mult pe la tine,cred ca ai vazut ,si intotdeauna am cautat sa fiu impartial! Ma doare in …basca ,de cine e la butoane, doar sa faca treaba in folosul cetatenilor, dar, cinstit si in folosul national! Cand au facut,i-am laudat, cand nu, i-am criticat, de la nivelul meu de cetatean platitor de taxe si impozite! Si nu putine! Si, in viata mea nu mi-au placut ipocrizia si pupincurismul! Sanatate si succes!
  ps Mai lasa explicatiile, ca stiu foarte bine cum e cu firmele, impozitul platit etc etc !Nu stiu daca te nascusei cand ,,faceam ” de astea!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.